Guclu_anne Merve1712 Nilüfer imamoğlu Durmuş. 5. 6. hafta 11. hafta ve 16. haftamda gittim. Bana göre çok iyi doktor. Zaten randevularıda baya dolu. iki hafta sonrasına en yakın randevusu
qusel Gkce27 maalesef ben ualtirali 4 sene oldu. Onların takibi deydim bir süre. Evet aşırı iyi bir Dr açıkçası ve bilinemde bı Dr. Sanırım gecenlerde biri yaptırmış okudum 3000 demişti yanlış hatırlamıyorsam. Nakitte fiaytta yardimcj oluyorlar.
ZeynoveAnnesi_ _momy_9 21 haftamdamda yaptırdım şu an 24 haftadayim yeni yani çok güzel ilgilendi dokdor ablacim diye diye tek tek anlattı herşeyi yüzünü gösterdi bir adet resim verdi üç boyulu ayrı flasa da bir sürü resim attılar bn çok memnun kaldım 🙂
esraagk Merve1712 merhaba halide hanimdan memnun musunuz bende ondan randevu aldim bilgi verebilir misiniz
aysenuraydin2 Guclu_anne ben Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne ve Saygı Hastanesi’ne gidiyorum devlette çok güzel bir doktor var tavsiye ederim 🙂
_momy_9 limonvari merhabalar öneriniz ile oraya randevu aldım doktor erkek mi acaba birde Ümraniye de metronun karşısında da mı tam kalıyor konum olarak
Gkce27 _momy_9 siz sibel hanıma mı? Erbil bey’e mi randevu aldınız? ne kadarmış fiyatı ben de müsait olduğum vakitte arayacağım
Merve1712 esraagk şuanlık ilgisi iyi canım tahlil sonucu bazen whatsapp tan iletişime heçebiliyorum ayda bir gidiyorum ilgili zamanda ilaçları falan veriyoe başlıyor şuanlık ters birşey görmedim ultrasonda falan güzel inceliyor bir iki dakikada bitirmiyor🙏
_momy_9 Gkce27 ay sormadım ya hanım efendinin verdiği numarayı aradım direk 🙈yarın 11.30 a boşluk varmış aldım
Gkce27 _momy_9 yaa gerçi ikiside iyi doktormuş 😀 fiyatı da çok iyi bence ama benim ikiz olduğu için bilemiyorum ne olur 😊
Guclu_anne Kbr6134 Marmaraya kadın doğuma randevu aldım ayın 16 sında eğer ordan detaylı için randevu verilirse orda yaptiricam. Vermezlerse Pendik Medipol üniversitesi hastanesine gidicem mecbur