zeynepharun Bu sene erkek senesi kesinlikle 😂 dün öğrendik bizde cinsiyetimizi kızlar. Oğluşumuz olacak allahın izni ile. 16. Haftadayız. Sizlerde durum nasıl? Kaçıncı haftadasınız cinsiyet öğrendiniz mi ?
hunilimom zeynepharun 18+5 ız bizde 17 haftada öğrendik kızımız olucak inşallah benim cevremde hep kız var valla 🤣😍🤰👼
zeynepharun Nazocann28 çin rus bilmem ne hepsinde kız çıktı benim kuzum 😂 bende tutmadı yani. Ama bence annenin hissettiği oluyo. Ben hep erkek hissetmiştim
Deletedmom667 Orianna95 ikili test te cıkan kesın dogru oluyormuymus bende arastırdım bugunde goremedım
Nazocann28 zeynepharun ben rüyamda kız gördüm ams içimden hep erkek geçiyor😍 sağlıkla gelsinler yeter tabi🙏🙏
zeynepharun hunilimom duyduğum çoğunluk erkek benimde 😂 çok istemiştim kız ama rabbim böyle istedi demekki
Aymet27 Feyzanuuurk bebege baglı bence erkekse cabuk belli oluyo kız biraz daha gec gosteriyo kendini bende beklemyordum hemen soyledi doktorm kısmet kız istyordum ama oglum olcak çok mutluyom 💞
omerhalis Miram65 12 eylul son adetim ve 13 haziran diyo doktorum 17+4 gunlugum 2 doktorda aynisini dedi sende benim tarihten hesaplayabilirsin sezeryan olcam tarihim erken olur benim
Almilammm Benim 14. Hafta yine öğrenemedik 3 hafta sonrasına kaldı. Kızlar usg görüntüsüne göre tahmn yürüten var mı
Gokkusagivemucize Bugün bana da erkek dedi devletteki doktorum. 11 haftalık. Benziyor dedi ama değişir belki
zeynepharun Gokkusagivemucize evet o haftalarda yapılan tahminler tutmaya biliyo canım. BEnimde 12.haftada kız olabilir dedi 16.haftada kesinleşti erkek olduğu
Miram65 zeynepharun kafam cok karisik doktor da diyo sen 19 haftaliksin bende 3 eylulde kan verdim hamile degildim 18 eylulde test yaptim hamileydim doktorun dediği cok sacma dimi
Gokkusagivemucize zeynepharun ay evet. Eşime de dedim hemen moda girip kendini alıştırma diye 😁 sağlıkla gelsin de