Hamileanne littlechick canım benim. Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım bende moralini yüksek tut 🙏🏻🌸❤️
Rabiul littlechick burada birbirimizden başka kim var canım başına gelmeyen anlamaz kimsenin başına gelmesin tabi Allah korusun da sağlıkla kucağına al hepimizin içi rahatlasın 🌸
littlechick Rabiul inşallah canımm bir gün buraya kızıma kavuştum diye post atacığım inanıyorum buna🥹
Youngmotherr littlechick kızçe biraz korkutmak istemiş seni o çok güçlü savaşçı bir kız, Allahın izniyle doğduğunda sana çok naz yapacak annesi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍😇🥹
littlechick Hamileanne yaa siz nasılsınız peki durumunuz nasıl sonuclandı bebeğiniz nasıl iyisinizdir inşallah
Hamileanne littlechick benimki üstünden üç sene geçti boşver söylemesem daha iyi benimki nasip olmadı taktiri ilahi ama rabbim sizin çocuğunuzu size bağışlasın inşallah sağsalim sağlıkla 🙏🏻
littlechick sudedemirr merhaba, hala hastanedeyim. Bebeğim ve ben iyiyiz şuan çok şükür. Tek sıkıntı bebeğin suyu az ara ara da gelmeye devam ediyor
Ummuarbc littlechick ümidini kesme hiç canım evet çok çok zor bir durum ben erken haftada yaşadım sen şanslısın minik kız çok güçlü çok dirençli rabbim saglikla zamanında kavuştursun maşallah bak 26 haftalık olmuşsun
Sedadvc littlechick Bebegine sağlıkla kavusacaksin. Hiçbir zaman acaba deme. Dualardasiniz. 2 hafta sonra yaşam sınırını asiyorsunuz çok şükür. ☺️
sudedemirr littlechick Allah bebeğinize de size de usun sağlıklı ömürler versin 🙏🏻 her şey güzel olacak iyi düşünmeye çalışın
Mrymccc littlechick Allahım şifa versin sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻🤲🏻
Zeyd_Mom_22 Rabbim size acil yardımcı olsun amiin. size bebeğinize dayanma gücü versin. Sağ salim kucağınıza alıp, evinizde mutlu mesut yaşarsınız🦋🥰❤️bugünleride unutursunuz Herşey güzel olacak Rabbimizin izni ile🌹