Youngmotherr littlechick kızçe biraz korkutmak istemiş seni o çok güçlü savaşçı bir kız, Allahın izniyle doğduğunda sana çok naz yapacak annesi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍😇🥹
littlechick Youngmotherr aminn inşallah 🤲🏻❤️ah doğsunda bi sağlıkla annesi çeker nazını artık napalım🥹🥹❤️
Nilaytoygar madameux yani ben 3 gün yattım sadece tuvalete kalktım kontrolde iyiydi artık yatmıyorum günlük hayatıma geri döndüm ama ara ara yine su gibi akıntım oluyor doktor da akıntı diyip geçiçez şu anlık dedi
littlechick Emos42 şimdilik yolunda ama tabi ki suyumuz az ve ara ara gelmeye devam ediyor. Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür canım
Pamuk littlechick Maşallah her postunu gördüğüm zaman okuyorum. Bu uygulamanın efsanesi olacaksın Allahin izniyle 🧿Ayni şeyi yasayanlar hep senin yazılarını okuyup güç alacak.
Hulo2105 littlechick valla her gün takip ediyorum noldu diye. Arada yeni post aç bari de kaybetmeyelim ❤️
littlechick Pamuk teşekkür ederim canım benim inşallah sabrımın sonu selamet olucak 🤲🏻💖 bende umut olmak isterim bu durumu yaşayan herkese 🥹 Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin 🤲🏻💞
littlechick mrym32 iyiyiz canım çok şükür haftamızla uyumlu gidiyoruz ama işte suyumuz gelmeye devam ediyor. 27+1 olduk
Bettdemm littlechick arada bir aklıma geliyorsun foruma girip iyi olduğunu okuyorum içim ferahlıyor buraya sağlıkla kucağıma alacağım dediğin günü de bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🥰
littlechick Bettdemm inşallah canım Rabbim o günleri de göstersin bende çok istiyorum o yazıyı yazabilmeyi🥹❤️
littlechick Diririiririm son 2-3 gündür bebek biyerde toplanıyor ve aşırı canımı yakıyor uykudan ağlayarak uyanıyorum 😔
lidyamom littlechick çok üzücü 😥 doktor bişey diyor mu peki bununla ilgili ? İnsallah sağlıkla alırsınız kucağınıza ara ara bakıyorum nasıl oldunuz diye
Diririiririm littlechick canım korkma Allahın izniyle sağlıkla kucağına alman için dua edeceğim sana bolca. Rabbim inşallah bu korkulu günlerini sana unutturur hayırlısıyla sağlıklı güzel günler yaşatır
littlechick lidyamom az önce muayne oldum 3 cm açılmam varmış her an doğum olabilir dediler çok korkuyorum 😔