Pa-2121 littlechick Rabbim sana güç kuvvet verip bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🙏🏻 ferah tut içini siz iyi olunda o 10 hafta da geçer canım benim 🙏🏻🌸
littlechick Pa-2121 amin inşallah canım benim Allah razı olsun. Bende öyle diyorum bebeğim iyi olsunda bi şekilde sabredicem mecbur 🥰
Pa-2121 littlechick elbette bize güzel haberlerini de ver dua edeceğim Rabbim geri çevirmez dualarımızı inşallah 🙏🏻 🌸
Sevvalll42 Hasadser evet kolundan bi parça aldılar ama gidip almadık sonucu fırsat olmadı ama çocukta bişey yoktu bi hafta öncesinde detaylı ultrason yaptırmıştık Allahın takdiri
Ummuarbc Sevvalll42 bende yaşadım onu 12 haftalık ti enfeksiyon oluşmuş ve suyum geldi tamamen bitmişti enfeksiyondan dolayı olabilir sizinde
Sevvalll42 Hulo2105 hahaha nebiliyim öyle girmedim pek çok negatif hikayler var ister istemez okuyorum korktuğum için pek girmedim
Hulo2105 Sevvalll42 yok ya sezeryan olucam doktora da dedim. Tamam dedi ben çok korkağım bizde de hiç normal doğum yapan yok ne bebeğe eziyet ediyim ne kendime. Sen kaç haftalık oldun
Sevvalll42 Hulo2105 7+4 oldum bende tam tersi sezeryandan aşırı korkuyorum o ameliyat ortamı falan ben normal doğum isterim yine valla rahatlık normal doğum