littlechick fundaccn zaten bunun hayaliyle sabrediyorum, kucağıma alıp öpüp kokladığımda her şey geçicek bu günleri hatırlayamacağım bile biliyorum 🥹 herşeye değer benim minnoşum yeterki sağlıkla gelsin 🥲❤️
Paronayanne littlechick ever doğum yaptım canım 33.haftadayım . Küveze aldılar yine ne olacak ne zaman çıkar belli bilr değil
Paronayanne littlechick inşallah canım valla önce normal doğum sancısı çektim ıkınmam geliyordu en son öyle aldılar sezaryene . Seni hiç görmedim tanımıyorum ama sana da bir sürü dua ettim . İnşallah sende yavrunu sağ salim alırsın kucağına canım benim
littlechick Paronayanne Allah senden razı olsun canım benim çok çok teşekkür ederim 🤲🏻❤️bende senin için dua ediyorum bi an önce yavruna kavuş 🤲🏻❤️
5sezeryanim littlechick canım maşallah 24 hafta olmuşsun bir 4 hafta daha geçse bişey olmaz tabi 30 olsa hiç sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle dediğim gibi havuç suyunu sakın bırakma Rabbime dua et.benimde kanamam oluyor 11 haftalık herkesin evladını Allah anneye babaya bağışlasın insallh
littlechick 5sezeryanim her gün içiyorum canım. İnşallah minik kızçem biraz daha dayanır 🤲🏻 amin inşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde🥰❤️
Gulaysrcn Uzun zamandır görüyorum sizi her gördügümde dua ederim yazmasamda. Allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun sağ salim çıkarsınız inşallah Rabbım bugünleri unutturur size 🙏
littlechick Gulaysrcn aminnn Allah razı olsun çok sağolun sizlerin duaları sayesinde inşallah miniğim dayanıcak biraz daha Rabbim dualarımızı kabul etsin 🤲🏻❤️
Bendiyebiri_ littlechick rabbim emeğini hiç etmesin canım kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin hakkınızda herseyin hayırlısı gülüm herşey Allah 😊
sedassert littlechick Allah güç kuvvet versin 🩷 ne kadar güçlü baksana maşallah inşallah kucağına alırsın sağ salim 😍
Fundabg Bende bu hafta detaylı yaptırdım suyu nispeten az dediler 41mm ölçüldü su. Normali kaç onu merak ettim
littlechick Fundabg normalini bilmiyorum malesef. Sizin yine bizden fazlaymış. Eğer kesede herhsngi bir yırtık bişey yoksa havuç suyu için fayda edcektir inşallah bide bi doktorun sayfasında kırmızı pancarın iyi olduğunu okudum
Arzu_Orucova littlechick Allah yar ve yardımcınız olsun Allah bebeğine de sana da güç kuvvet versin inşallah🤲peki doktorlar ne diyor bu durumla ilgili?
littlechick Arzu_Orucova aminn inşallah canım 🤲🏻❤️ doktorlar çok olumsuz konuştu neler neler söylediler sonlandırmamız lazım dediler. Ben istemedim. Şuan kontrol altındayım dışardan müdehale edilecek bir durum yokmuş 10 hafta burda gözetim altında olcaksın dediler. 34. Haftaya kadar yani. İnşallah direnir miniğim o zamana kadar 🤲🏻