littlechick Rabiakltk5 başınız sağolsun 😔 çok teşekkür ederim inşallah çok sağolun 🤲🏻❤️ Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın 🤲🏻
littlechick yeniannna34 inşaallahh canım 🤲🏻❤️ kadın doğum bölümünde yatıyorum refakatçim bayan. Erkek kalması yasakmış
yeniannna34 littlechick doğumda öyleydi de dedım acaba erkek alıyorlarmı Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi bir şekilde atlatırsın bu süreci
Blge123 İlk diğer postlarda gördüğüm günden beri sürekli girip okuyordum senin durumunu ve hep dua ediyorum Allah evladını sana bağışlasın inşallah Allahım şifa versin burada ki her anneninde sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
littlechick Blge123 Allah razı olsun canım benim amin inşallah 🤲🏻❤️ çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin hiç ❤️❤️
Paronayanne littlechick aynı durumdan yatıyoruz canım sürekli ultrason ile bakıyorlarmı. Bana baktılar bugün suyum 2 cm kalmış sende böyle bir durum var mı
littlechick Paronayanne 24. Haftaya kadar hergün baktılar. Bugün başka servise aldılar nasıl olur bilmiyorum bundan sonra. Evet benimde 2 cm şuan
Serapazraege littlechick Allah’ım yar ve yardımcın olsun dualarımda sende olacaksın. Sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah 🙏🙏🙏