Kaderimmmm16899 Kızlar bugün farkettim yüzümde çil boncuk boncuk lekeler var hamilelikte olan var mı canlar
amayinedeiyiilerledim Kaderimmmm16899 doğru mu bilmiyorum ama doğum teriyle saçınla silince geçiyor derler. Benimde burnumda renk değişikliği var. Ben deniycem inşallah belki işe yarar 🙂
Hulo2105 Kaderimmmm16899 benim de çenemde oldu parmak kadar bir leke sanki yanmış gibi anlamadım geçer umarım
Kaderimmmm16899 RukiyeeeeeeAG ilk hamileliğimde böyle degildi🤦 kocama çirkin olmuşum dedim kahkaha atı🤨
Naciyemutlu amayinedeiyiilerledim evet öyle derler saçını terini silersen kalmazmış. Annem bacısına yapmıştı. Doğumunda yanındaydı. Hastane çalışanı olduğu için. Bende de hafif çillenme oldu doğumuma kesin girer girmese de doğum salonu çalışanı arkadaşı illa biri ben unutursam siler🤭
Kaderimmmm16899 amayinedeiyiilerledim kanka senin cinsiyeti ne ben kızıma hamileylen Cildim lekeler yoktu 😊
Naciyemutlu amayinedeiyiilerledim kalmadı geçti yani ondan dolayı mı bilmem de hiç lekesi yok . Haziran başı doğumum var bakalım deneyecem bende 😬
nilmom55 Benim cillerim normalde de vardi yazın guneste daha cok cikar belli olurdu. Simdi yine oyle oldu ama nen burnumum büyüdüğünü genisledigini hissediyorum 😂😂 bi boyle cirkinlesiyorum gibi
Gamzecabuk Kaderimmmm16899 ben şuan için birsey yaşamadım ama 7. Haftadayim belki ilerleyen zamanda olabilir.