Yasminnnnn _Merryy_ Mutlaka iç ama yani ilacını bir gün bile aksatma hanileleikte troid ilacı çok önemli ben her gün kahvaltıdan bir saat önce içiyorum
_Merryy_ Enfal_06 Dahiliye doktoru dedi 🤷🏼♀️bende garip bulduğum için yazdım buraya acaba sizlere de böyle diyen oldjmu diye
Enfal_06 _Merryy_ başka doktora git en iyisi mantıklı gelmedi banada çok saçma bana böyle bişey demedi doktorum kiloyla ilacın mg ne alakası kilonun ne alakası var düşünüyorum mantıklı bişey bulamıyorum
_Merryy_ Enfal_06 Bir önceki ay 2 küsürdü tsh değerim, bu ay 4.7 olunca mı acaba , bu dozu verdi bilmiyorum hızlı yükselişten dolayı,,kadın doğum doktoruma sordum , başlayabilirsin bu şekilde dedi ,şimdilik böyle başlicam bakalım duruma göre hareket edeceğim
Yaseminnn2109 Ortaokuldan beri guatr hastasıyım şuan 23 haftalık hamileyim 50 kullanıyoken gebelikten önce şuan 75 kullanıyorum hiç bir yan etki görmedim sadece kullanım şekli biraz önemli oluyo kahvaltıdan bir saat önce atarsan etkisini daha çok görürsün 😊 evet doktorun dediğini bende anlamadım kiloyla alakasını ama gebelikte çok önemli olduğunu biliyorum aynı kadın doğum gibi her ay kontrole gidiyorum mesela 😊
madameux _Merryy_ evet biraz fazla. Ben 4.84le 25 mg basladim 1 ayda 3.13e indi. Sonra hamile kaldim direnç gösterdi 3.5 yükseldi ilaca rağmen 50 mg oldu. 1.5a düştü. 3. Trimesterde direnç gösterdi tekrar 75mg basladik. Kilom da 92 suan. 29. Haftadayim.
uzaklardabiri _Merryy_ ben 4 haftalıkken öğrendim 6 çıkmıştı ilk25 ile başladık etki etmedi 50 yaptık o da etki etmedi 2.aydan sonrahep 75 kullanıyorum ancak düştü. Bebeğin gelişimini etkilediği için haftadan kaynaklı yüksek başlatmıştır bence sizi. İlk aylarda yüksek çıkmış olsaydı muhtemelen kademe kademe artırırdı ama şimdi tam gelişim çağı ve bu hormonun gebelikte kontrol altında tutulması çok önemli
Kuboss-98 _Merryy_ benimde ikinci gebeliğim, ilk öğrendiğim zamanlar 5.80 falandı 25lik kullanıyordum zaten hafta içi 25 hafta sonu 50 yaptı . Bir ay sonra yine düşmedi bu kez hep 50 içtim.yine düşmedi 50 ve hafta sonu 75 oldu yine düşmeyince 75 kullandım. Ve maalesef yine düşmedi 4 gün 75 3 gün 100luk kullanıyorum. Bir hafta sonra tekrar bakılacak inşallah düşmüştür. Biraz çarpıntım oluyo ama yapcak birsey yok
ikiminikannesi_ _Merryy_ ben ilk 50 likle başladım 7.haftada 5 ti sonra tam düşmedi diye iki gün 100 luk başlattı diğer günler 50 100 luk 8ct8g8mde çarpıntim çok oluyor fena hissediyotum