betyy16 Deryaaa2809 13 haftalığız şu an en başından beri esra hanıma gidiyorum memnunum ben. Benim de bu hafta bir anda bulantılarım ağrılarım kesildi ama normal dediler
Dogproff Kesinlikle Mehmet özgür Akkurt , 6 doktor değiştirdim Mehmet bey olmasa beni 33 hafta da sezeryana alıyorlardı . 38. Haftaya kadar onun sayesinde geldim hem riskli gebelik uzmanı . Detaylı için de ona gidin mutlaka
Twinsmom16 Dogproff normal muayene ücreti ne kadar acaba kendisinin ? Bende detaylıda Mehmet Özgür beye gittim aşırı memnun kaldım 🙏🏻
Dogproff Twinsmom16 2500 alıyor , doğumumu Kemal Köroğlu yaptı doruk Nilüfer onuda şiddetle tavsiye ederim , Mehmet bey riskli olduğu için takip yaptı son haftalar
Sudenrfidann Turannnurr01 merhaba benimde doktorum tomokayı önerdi gittiğiniz doktorun adını öğrenebilir miyim CD fotoğraf veriyorlar mı kaç dakika sürüyor ücreti ne kadar kısaca tüm tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏🌸
Turannnurr01 Sudenrfidann Ertan beye gittim 45 dk filan sürdü ilgileniyor baya sonuçları kagitla veriyor CD de veriyor bakarken söylüyor iyi bi sıkıntı yok diye 2500 civarindaydı sanırım hemende sonuçları veriyor