sena95 Merhaba aranızda Bursa da yaşayıp detaylı ultrason yaptıran var mı acaba doktor önerisi alabilir miyim 🥹
betyy16 sena95 ben erken detaylı ultrasona girdim mehmet özgür Akkurt a gittim. Çok memnun kaldım açıklayıcı, her şeye detaylı bir şekilde bakıyor bize de anlatıyor biz memnun kaldık. Detaylı ultrason haftası geldiğinde yine ona gitmeyi düşünüyorum
Zeliha-16 Bende daha biyer bulup randevu alamadım şehir hastanesi dolu oldu için yapmadıkar şevket yılmaza daha gıdemedim özel doru hastanesi yıldırımda ki 1600 dedi ama renkli degilmiş
betyy16 Deryaaa2809 ense kalınlığı vardı o yüzden erken detaylı ultrason yapıldı doğru ölçüm için oluşan organlarını falan her şeyini gördük anlattı detaylı bir şekilde
Sudenrfidann Turannnurr01 merhaba benimde doktorum tomokayı önerdi gittiğiniz doktorun adını öğrenebilir miyim CD fotoğraf veriyorlar mı kaç dakika sürüyor ücreti ne kadar kısaca tüm tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 🙏🌸
Deryaaa2809 betyy16 Şuan 17.hafta bugün girdik. Medicanada tuğberk güçlüye gidiyorum. Ama karnımda sanki hiç bir şey hissetmiyorum ya korkuyorum .
betyy16 Deryaaa2809 korkmayın normal diyorlar, belirli bir zaman sonra bebegin hareketlerini hissetmeye başlarsınız 😊 bende medicana da esra arik a gidiyorum
Deryaaa2809 betyy16 Ne bileyim ya sanki hiç bir his yok gibi. Kötüyü çağırmak istemiyorum ama insan korkuyo. Siz memnun musunuz doktorunuzdan. Sizn kaçıcı haftanız
betyy16 Deryaaa2809 13 haftalığız şu an en başından beri esra hanıma gidiyorum memnunum ben. Benim de bu hafta bir anda bulantılarım ağrılarım kesildi ama normal dediler