NazLByrmgLuu FeruzKoca bnde 30 kilo aldım170 boy 35 . Haftadayım normal dogum yapcm kiloyla alakası olmadığını düşünüyorum
Serdogrul Edirefp hamur işi ekmek pilav ve makarnadan uzak durdum yüzmeye gittim yedıklerıme cok dıkkat ettım hep tatlı yemedım sımdılı bu sekılde dıkkat ettım ama son zamanlarda bıraz saldım yenıden dıkkat etmeye başlıcam 😊😊
Gulali Yayla kızıyor benimkide ama yapacak bişey yok malesef 😊 sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz kilo alınır verilir ben zayıf hamile kaldım ama çok aldım
GzdeNurYldz Yayla 20 haftalığım, 3 kilo aldım, bakalım, bu zamanlardan sonra alırsın diyorlar, yeme içmeye de dikkat ediyorum, artık ne alırsak 🙂
Hatce06 Ben 13+4 üm sadece 500 gram aldım.Deli gibi yiyorum ama Şükür almadım inşalah diğer aylarda böyle olur.
Senem06 Edirefp İnan’ın bende anlamış değilim nasıl başardıklarını 15 hafta 4 kilo aldım ki çok sağlıklı besleniyorum şeker ,tatlı ,ekmek ,vs hiç bir şey yok hayatımda 😔😔😔
Edirefp Senem06 bende normalde çok yiyen biri değilim ilk zamanlar iştahımda kapanmıştı. Bende hiç anlamıyorum ve okudukça canım sıkılıyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gulali FeruzKoca 45 kilo alıp normal doğum yapanlar var iyi bişey mi hayır tabikide kiloyla doğum şekli pek alakalı degil
Serdogrul betulcagri suyumda gayet iyi bebekte maşallah çok saglıklı 2kilo61 gr olmuştu en son kontrolumuzde. Ben bıraz kilolu hamıle kalmıştım ve doktorumda kılo almamam gerektıgını söylüyodu hep dıkkat ederek bu zamana kadar geldım
Nuranaliayaz1 Serdogrul kac kilo ile hamile kaldınız ve nasıl dikkat ediyorsunuz acaba kaç kilo aldınız
murgan Bunun kesmeyle alakası çok oldugunu düşünmüyorum evet hamileyken insan daha iştahlı olabiliyor kimi insanın bünyesi yese de almayanlar da var ben 40 +3 üm 25 kilo aldım hiçde dert etmiyorum hayatımda ilkkez bu kadar kilo aldım ama verecegime inanıyorum 🤗 normal dogum yapıcam bu arada 😊 maşallah bogazım hiç durmaz 😂😂😂😂 napim cnm
Ebru_krm_mrt 39+0 dayım 16 kilo aldım 1 gün sonra doğumum var Allah’ın izniyle inşallah gider kilolar sağlıcakla doğsunlarda🙏🙏
Yayla DeniznAleyi 😂😂. Doktorun kızmıyorsa sorun yok canım. Banada kızmasa bende yerim alırım 40 kilo. Günaydın bu arada. Sağsalim kucağına alırsın inşallah. Bebişini 😊