Yayla Arkadaşlar kaç kiloda doğum yaptınız. 32 haftalığım 20 kilo aldım kilonun spinal sezeryan olmasına engeli varmı. 😬😬
GzdeNurYldz Yayla 20 haftalığım, 3 kilo aldım, bakalım, bu zamanlardan sonra alırsın diyorlar, yeme içmeye de dikkat ediyorum, artık ne alırsak 🙂
gulcins Yayla ben ilk hamileliğimde 100 kiloydum herhalde 😂😂😂 öylesine zor bulundu ki omurilik kemikleri doktor sırtımdan beni nasıl bastırdı anestezi uzmanının Profösyonelliğine veriyorum yoksa ordan iğne vuracak Yeri bulmak çok zordu..Doktorum da baya didindi Spinal olsun diye sağolsun 🙏
Tugcey Yayla 63 ile hamilr kaldım 30 haftalık hamileyim 77 olmuşum 14 kilo aldım ama hep acımm ne olcak blmiyorum 😔 Bu doymayan karnım beni mutsuz etmeye başladı
Gulali Yayla kızıyor benimkide ama yapacak bişey yok malesef 😊 sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz kilo alınır verilir ben zayıf hamile kaldım ama çok aldım
gulcins Yayla benimki her muayene de yerin dibine sokuyordu,kilodan nefret ediyor kendisi Zaten 45 kilo ben ilkinde kilolu hamile kalmıştım zaten demişti ki seni bu kiloyla hamile kalmadan önce görsem asla müsade etmezdim 12 kg yu geçmeyeceksin Gebelikte,ozamanlar pek takmamıştım onu ama ikinci hamileliğimde kilo verip hamile kaldım ve hep çok dikkat ettim doktorumun gözüne girdim gerçi çok zayıf değilim ama 20.haftadayım almadım da 😍😍😍
GamzeC 22 haftalığım 2 kilo aldım🙂 Bulantı yada kusmaktan değil kontrollü. Ama şimdi başlarsın almaya diyorlar bakalım hayırlısı ligi kaçla kapatcaz😬
mrw2305 GamzeC bu kontrolu nasil sagladin paylasirsan cok sevinirim ben 24.haftama girdim 10 kilo aldim hamile kaldigimda 47 kiloydum simdi 57 engellenemez bir kilo artısım var ya 🤦♀️ nasil gidicek bu kilolarrr
Serdogrul Edirefp hamur işi ekmek pilav ve makarnadan uzak durdum yüzmeye gittim yedıklerıme cok dıkkat ettım hep tatlı yemedım sımdılı bu sekılde dıkkat ettım ama son zamanlarda bıraz saldım yenıden dıkkat etmeye başlıcam 😊😊
Senem06 Edirefp İnan’ın bende anlamış değilim nasıl başardıklarını 15 hafta 4 kilo aldım ki çok sağlıklı besleniyorum şeker ,tatlı ,ekmek ,vs hiç bir şey yok hayatımda 😔😔😔
GlahBilgiliPelit Beeenn 21 haftalığım 10 kilo aldım 😥 doktorum çok kızdı😔 elimde değilll açımmm 🤦♀️😄😄
FeruzKoca mrw2305 makarna ekmek tuz şeker kes gazlı içecek kes fast food kes nestle nesfit al kahvaltı öğleden sonra bulgur çorba akşam sadece nesfit ye arlarda hurma ceviz ve 2 saat koş akşamları ben öyle yapıyorum karnım dümdüz 6 aylığım 1 kilo kızım
Gulsum94 Bendede ilk üç ay hiç almadım şuan aşırı hızlı ilerliyor artış 25. Haftadayız 14. Haftadan itibaren 9 kilo abartmıyorumda yerken çok hızlı bir şekilde alıyorum
FeruzKoca Hamileliğim 6 aylığım 3 kilo aldım 180 boyum 64-67 çıktım 75 max doğuma girerim diye düşünüyorum diğerinde de ilkinde yani 63 kaldım 72 ile girdim ve şuanda 6 aylığım karnım dümdüz hamile koltuklarına oturunca insanlar kızıyor hamileyim diyorum otobüste herkes kınayarak bakıyor sanki yalandan diyormuşum gibi 9 aylık belirginleşiyor ama ozmnda doğuruyorum olmuyor yani tadını çıkartamadan bitiyor🤩🎃🌝
mrw2305 FeruzKoca bu soyledigin asitli icecekleri hayatim boyunca hic kullanmadim icemiyorum makarna pilav yapmiyorum fast food senede 2 kere anca yani hamile kalmadan oncede yemek ve yasam tarzimda yoklardi sabah normal bi kahvalti yapiyorum aksamlari corba salata yada et veya tavuk salata yada yogurt gibi seyler tuketiyorum. zaten spor sektorunde calistim 8 yil danismanlik yaptim gunlum egzersiz ve yuruyuslerimi de yapiyorum sonuc 10 kilo ama ödemimde fazla gebelik oncesinde de yasadigim bi problemdi 😑
NazLByrmgLuu FeruzKoca bnde 30 kilo aldım170 boy 35 . Haftadayım normal dogum yapcm kiloyla alakası olmadığını düşünüyorum
Gulali FeruzKoca 45 kilo alıp normal doğum yapanlar var iyi bişey mi hayır tabikide kiloyla doğum şekli pek alakalı degil
Zeynep87 Ilk bebegimde 17 kilo aldim, 2 cisinde 10 kilo, su an ucuncuye hamileyim merakla bekliyorum ☺❤
Mlkkrmtc 35+6 yiz 9 kilo aldım 👼 bebisler kaç kilo bu haftalarda olanlar acaba dün kontrolüm vardı 2.460 gr boy 44 cm