Feyzacnszoglu canım bende cumartesi sabahı sezeryan oldum acil olarak, 34+2 günlüktü. Ancak ben 32 haftalıkken sancım çıkınca iki doz ciğer geliştirici vurulmuştum. Şuan küvezde bebeğim, çok şükür Entübe edilmedi solunum için oksijen desteği verildi iki gün, bir gün sarılık olmasın diye ışık verildi, emme refleksinin biraz daha gelişmesini istiyorlarmış, biberon ile verdiklerinde sütü az emiyormuş ama şırınga ile verilince daha rahat alıyormuş sütü, doktor herşey yolunda bir kaç güne çıkarırız diye düşünüyoruz dedi. Seninde böyle bir süreç olur inşallah. Moralin yerinde olsun bebek küveze girsede sen o sırada iyileşmeye çalış sütünü bol bol sağanak getirmeye ve arttırmaya çalış canını sıkma ben kötü düşünmedim bu süreci hiç, çık şükür bir rahatsızlığı yok en azından bu süreçte iyileşirim bebiş eve gelince zaten çok minik olucak çok daha rahat ilgilenirim diye düşünüyorum hep. Sezeryan beni çok zorladı çünkü 4. Günüm bugün biraz kendime geldim halen ağrıyor dikişlerim kendim yataktan kalkamıyorum vs. Moral bozmak yok