Yasminnnnn Feyzacnszoglu Korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz 34 haftalık olup hiç kuveze girmeyen bile var neden erken doğum oluyor
OktaycanveAnnesi Feyzacnszoglu canım Allah yardımcın olsun birşey kalmamış zaten birşey olmaz Allah ın izniyle sen rahat ol evladına kavuşacaksın benimde zehirlenme her an olabilir diye Dr sürekli idrar alıyor bende bir an da sen gibi alınabilirim iyi düşünelim iyi olalım
Feyzacnszoglu Yasminnnnn tansiyonum var proteğin kaçağı başladı düşük seviye de ve plesantamdan dolayı da kilo almıyor artık o yüzden erken alıncak
Feyzacnszoglu Aysenuer saolun plesentamda sorun var tansiyonumda var o yüzden bebek kilo almıyor tansiyonlarımda yükselmeye başladı riskli beklemek dediler o yüzden erken doğum
Yasminnnnn Feyzacnszoglu Haftan iyi bende de aynı riskler var ilk hamileligimde preeklamsi yaşadığım için şuan 23+3 sürekli kontrol ediliyor idrar kan
glycnkrt Feyzacnszoglu benimde öyle oldu 35 haftalık 2320 gr doğdu maalesef küveze aldılar 15 gün sonra verdiler. çok zor oluyor ama küvezde korunuyo 🤲 sen metanetli ol bebeğinin sütüne ihtiyacı olduğunu unutma. üzülürsen kesilir üzülme lütfen. şuan kızım 14 aylık 🙂 unutuyorsun geçiyor o günler.
Feyzacnszoglu OktaycanveAnnesi amin canim benim de yakın takipliydi her hafta kan idrar veriyordum artık gelişmediği için alıncak
Feyzacnszoglu OktaycanveAnnesi öyle düşünüp teselli olmaya çalışıyorum sağlıkla gelsin de kilo alınır
Seyma0323 Canim içerde artık iyi beslenemiyor, dışarda en azından mudahale edebilirler 🥰 benim kardeşimde 31 haftalık civari doğmuştu şimdi massalah hepimizden uzun