Kivircikkuala Kızlar rahim kalınlığı kaç olmalı transfer de ben en son kontrole gittiğim de 9,4 mm gelmişti 1 hafta daha estofem kullandım yarın transfer olacağım inşallah
baharmom35 Kivircikkuala canım hayırlı olsun inşallah güzel geçer güzel haberler verirsin bir hafta daha estrofem ile gayet iyi sen rahat ol doktorun biliyordur güven
Nergizos Kivircikkuala bugün 12 gündür gonal f kullanıyorum. Ptesi kontrolde 10mm demişti rahim kalinligina. Bugün yine kontrolüm var. Yumurtalar uygunsa eger çatlatma iğnesi verecek cuma da toplanacak. Hayırlı haberler inşaallah 🤗
Kivircikkuala baharmom35 tamam kuzu ben baktım nette 9-12 arası yazıyor 12 yi geçerse iptal olur mu diye korktum
baharmom35 Kivircikkuala yok yok kalında olsa sorun değil ayrıca zaten transferden sonrada devam ediyorsun kullanmaya ben 7. Hafta bıraktım tabi senin doktorun devam ettirir mi bıraktırır mı oda senin durumuna göre karar verecektir herkesin farklı zamanlarda bırakılıyor yada doz alımı falan kimi 2 kimi 3 kimi 4 sen doktoruna güven o sana özel tedavi uyguluyor
Kivircikkuala Mucizee80 çok teşekkür ederim aşko ama 9.4 mm üzerine 1 hafta daha estofeme devam ettim acaba kaç oldu kalınlık iptal olma durumu olmaz inşallah
Mucizee80 Kivircikkuala bnce olmaz zaten senin sürekli takibin yapılıyor Doktorlar az çok kaç mm olacağını tahmin ediyordur ona göre 1 hafta daha kullandryrdr
Kivircikkuala Mucizee80 iyi bari içim rahatladı teşekkür ederim kuzum çünkü bi öncesinde 6.5 mm gelmişti 3 gün kullanıp gitttim 9.4 dü bi haftada uzun geldi bana ondan . Bide transfer öncesi bırakmış mıydınız sizler estofemi
Mucizee80 Kivircikkuala ben hiç kullanmadım sadece progestan ve prolutex kullandım biraz doğal siklusa göre hareket etmişti doktorum
Kivircikkuala baharmom35 aşko bana 3 kullandırıyor bugün ve yarına yazmamışlar bende kullanmadım bi anda bıraktırdı azar azar da değil yani
baharmom35 Kivircikkuala her konuda rahat ol tadını çıkarmaya bak ❤️ yarından itibaren bebeğin seninle onu düşün 🤰
Kivircikkuala baharmom35 kız hastaneyi aradım konuştum transfer saati için öğleden sonraymış bide sordum estofemi Salı çarşamba da yazmıyor bırakacak mıyım diye hayır dedi doktor hemşireyi de paraladı 😟😟 Allahtan geç aramadım
Kivircikkuala baharmom35 şimdi inşallah pozitif olacak Allahın izniyle pozitif düşünüyorum ❤️ son adet tarihimden mi hesaplanacak kuzum senin öyle mi oldu