İlk doğumunda acil sezeryan oldum genel anestezi ile sonrasında bir skıntı zorlanma yaşamadım hemen ayağa kalktım ama tek çocuk istediğim için ve normal beklerken sezeryan olduğum için çok üzüldüm çok isterdim epidural olup duymayı kızımı hemen görmeyi. İkinci si yine sezeryan oldu isteğimle genel oldum Doktor’um epidural tavsiye etti ama bende panik oluştu ve kendimi kontrol edemeyeceğimi bildiğim için genel oldum ve herşey çok güzel geçti bu tamamen sizin yapınıza bağlı bir karar bence. Sonuçta ikiside ameliyat panik yapan bir insan değilseniz ve rahat bir insansanız epidural güzeldir o anı yaşıyorsunuz. Genelde sizin haberiniz yokken herşey olup bitiyor uyandığınızda en son bebeği siz görmüş oluyorsunuz. İlk sezeryanımda ben uyandığımda mesela kızıma ilk biberonu vermişler bile içimde kaldı. 2ci sezeryan ımda öyle duygular yaşamadım gayet mutlu bir şekilde uyandım 😀 genel olsun epidural olsun ikiside ameliyat ve her insan bir değildir benimki ikiside çok güzel geçti hiç zorlanmadım ama bazıları çok zorlanıyor oda kişiden kişiye değişir o yüzden siz kendiniz ne hissediyorsanız ne istiyorsanız ona karar verin