birkimseee Harikuladeee siz hastaneye doltora karar verdiniz mi acaba 34 haftaligz hala karar veremedim bazı doktorlar hakkında olumsuz şeyler duydum hem de eve yakın bi hastane olursa diye arayistayim
Harikuladeee birkimseee biz lotusta avni beye devam ediyoruz memmunuz , aynı hastanede ahmet padak ta var o da gayet iyi biri izinde olunca diğerine gidiyorum doğum için ikiside uygundur benim için , academia gibi cok kalabalık da deil
teachervera Harikuladeee Geçen hafta kontrol de bir anne ile tanıştım yeni doğum yapmış normalde Ahmet Hoca takipli imiş izinde olunca Avni hoca sezeryan yapmış çok memnun kalmıştı eli hafif demişti bilginiz olsun 🍀🌷
Harikuladeee teachervera evet avni hocaya devam ediyorumm normalde gecen haftada çatı muaynesi yaptı eli gercekten hafif hiç acımadı bahsettiğinize benzer bi anne ben de tanıyorum ismi emel miydi sezeryan olan annenin 😊
teachervera Harikuladeee İsmini sormadım canım hastanede konuştuk dedi Ahmet Hoca izinde idi ameliyatmı Avni hoca yaptı eli kuş gibi çok güzel geçti dedi. Ahmet hocanın da öyle gerçekten ben hastaneden geldim yalnızdım iki çocukla burada kimsem yok kaynanam zaten ciğersiz bakmadı ev iki çocuk ameliyatlı üstesinden geldim
Harikuladeee teachervera aynen iki dr da gercekten iyi bence bakalım doğumu avni hoca olarak düşünüyoruz hayırlısıyla 😊
teachervera Harikuladeee Hayırlısı olsun canım Avni hoca da çok iyidir Ahmet Hoca çok yoğundu Ahmet hocadan önce oda sağ olsun muayene etmişti beni o gün iki defa muayene olmuştum çok ılımlı biri
Fethiyedemr Harikuladeee ben bir kere muayene oldum avni beyde kibar biriydi şehir dışında yaşıyorum doğum için Urfa’ya gelecem 36. Haftadayım doğumuma girer mi acaba ilk gebeliğim nasıl yapacağımı bilmiyorum takipli hastası değilim sonuçta o yüzden soruyorum size 😇
Harikuladeee Fethiyedemr ben son bi aydır düzenli olarak gidiyorum avni bey e 40+4 olduk gayet memnunuz, sizin için de sorun olacağını zannetmiyorum yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
teachervera Fethiyedemr Ben ikinci günü ayakta idim mecburen ama çocuklarma bakan yoktu. Şimdi üçüncü olacak ailemin yanına taşındım dün onlarda konuşmuyo yanlarına taşındım diye doğumda yine yalnız olacağım 36 haftalık halimle iki küçük çocukla rezil olduk aç susuz. Allah insanı kimseye muhtaç etmesin gerçekten
Harikuladeee Fethiyedemr inşallah nasipse normal istiyorum avni bey 41 e kadar yani çarşambaya kadar bekleyip doğum başlamazsa suni sancı ile başlatacak
Harikuladeee Fethiyedemr ne yalan söyleyim ben de korkuyorum ilk doğumum benim de 😊ama anatomik olarak ve bebeğin sağlığı için bir engel yoksa normal olsun istyorum hani en azından bir gün sürecek sancı ama sezeryan sonrası beni daha cok yıpratır diye düşünüyorum kendii işlerimi yapmaya alışkınım bebeğimle kendim ilgilenmeyi istiyorum sizin için de inşallah en hayırlısı kolayı nasılsa öyle olsunn