Gozdecelk çok değerli olucak evet bütün evlatlar değerli ama bu çok farklı ona baktığında eşinin kokusunu varlığını hissedeceksin Rabb’im sana bı hediye bırakmış onun sayesinde ayakta durabiliceksin şuan çok iyi anlıyorum seni emin olabilirsin benimde tek düşüncem ben ne yaparım kızıma nasıl anne baba olurum ama öyle bı güç veriyorki Rabb’im insana herşeyi unutup evladına sariliyorsun onu güzel egitmek için tek caban o olacak Rabb’im sana sabirlarin en büyüğünü nasip etsin İNŞALLAH söylenecek söz yok çok büyük bı acı 😭ama sana sadece tek bı tavsiyem var yinede senin kararin tabiki evladını hiç bı zaman ailesinden koparma çocuk kendini sahipsiz kimsesiz bilmesin her zaman arkasında bı ailesi olduğunu bilsin benim ailemde eşimin aileside mal varlığı için bizi yanlız bıraktılar evladimla çok acılar çektim çok yıprandım ama çok şükür geçti hemen toparladim şimdide kızım benim boyuma gelmiş ve ailesiylede görüşüp konuşuyoruz ayiramadim evladımı geleceği için kimsesiz sahipsiz hissrtmesin diye sende evladına hem anne hem baba olacaksın çok gucleneceksin emin ol şuan canın aciyor herşey bitmiş dünyan yıkılmış gibi hissedersin ama geçecek Rabb’im böyle yazmış nasibine kurban olduğum Allah’ım sabrinida verecek sabır ve dua ile sen yeterki isyan edip bittim deme 🤲