Gozdecelk Bunu buraya yazmak içimi dökmek için yazıyorum.dün sabah eşim işe giderken geri döneceğini biliyodum bütün gün uzandım uyandım aksam eşimin maaşı yatacaktı ve biz market alısverı yapacaktık onun lıstesını bıle hazırlamıstım ezogelin çorbası yaptım aksama dogru benı kaza yaptı dedıler ılk aldılar kayınvalıdeme goturduler kalabalık gördüm evin içi önü kalabalık kayınvalıdem gözdem dedı sadece baska kadınlar vefat etmıs dediler hastaneye gıttım morgda gördum ölülerden korkan ben eşimi öpüp kokladım vefat haberınden beri acımı yasayamadım ağıt yakmadım çığlık atmadım sadece tek dusunduğum bebegım olmasaydı bır dakıka dusunmez suphesız canıma kıyardım lakin acımı yasayamama sebebım oğlumu emanetı bana bırakmıs olması dün geceden beri tek dusundugum ben kendım kız cocuguyum eşim benı bebek gıbı severken ben bızım bebege nasıl bakabılırımkı nasıl ıhtıyaclarını karsılıcam eşimle aldıgımız onca yenı evımızdekı ıkıncı ayımız hersey ne olcak
gunesinannesi__ Gozdecelk oyyyy canımın içi bende 27 hafraligim. Okurken gözümden yaş geldi. Rabbim sana buyuk sabır versin inşallah bundan sonra bebegin için varsin unutma güçlü ol Rabbım gücünü kuvvetini versin inşallah. Bilmiyorum cok duygulandim ne diyeceğim Allah kimseye yaşatmasın.
Lalemmm12 Gozdecelk çok kötü oldum gerçekten rabbim sana sabırlar versin ama içinde tutma akıt o göz yaşını az da olsa akıt ki içinde durmasın tutarsan çok kötü olursun rabbim sabır versin inşallah Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏻 o sizi cennette bekliyor olacak inşallah canım benim 🥺😢
Gozdecelk gunesinannesi__ tesekkur ederım umarım ruhlarımız bulusur öbür dünyada ve çocuğuma eksıksız büyütebılırım ınsallah
Mercanaa Gozdecelk Rabbım rahmet eylesin mekanı cennet olsun sizlere sabır versin okurken çok kötü oldum ya Rabbım sabır versin ne denir ki bilmiyorum
kardelen54 O kadar üzüldüm ki basin sagolsun Allah peygamber sabrı versin. Evladına da uzun ömürler versin inşallah. Hersey allahtan.
Ezel16 Gozdecelk Başınız sağolsun, Rabbim mekanını cennet eylesin 🤲🏻😢 Okurken çok üzüldüm, Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻 Rabbim size ve ailesine sabırlar versin 🤲🏻😢😔
Minikprensinannesiiiii Gozdecelk başın sağolsun canım Rabbim sana ve ailesine sabır versin dayanma gücü versin inşallah mekanı cennet olsun 🤲🤲
Annesinin1tanesi Gozdecelk Başınız saolsun. Rabbim Peygamber sabrı versin. Çocuğunuz için ayakta drmk zorundasnz içinze atmyn boşaltın kndnzi😞
Hatice35 Gozdecelk Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok kötü oldum Allah evladını sana bağışlasın canım benim
Yesimdeniz Gozdecelk başın sağolsun canım benim çok üzüldüm gerçekten Allah sana ve ailesine sabırlar dayanma gücü versin içinde tutma boşalt içini ağla haykır bağır çağır ama asla içinde tutma içinde tutarsan daha kötü olursun mekanı cennet olsun eşinizin 🤲🤲🤲
ateenmommy Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah. İnşallah Allah eşinizin emanetiyle size en güzel kapıları açar, en güzel imkanları sunar. İçinizde tutmayın, içinizi istediğiniz gibi dökün. Dökün ki içinizde o yara kanamasın. ❤️
gulsah_dnz6549 Başınız sağolsun Rabbim sabır versin okurken içim parçalandı Rabbim evladınızı sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🤲🥺