Htcegmndnz1 Dereya korkulcak bişey olursa zaten doktor haftaya gel derdi emin ol bebeğin kalp atışı duyulduktan sonra 12 hafta ikili test için yani ense kalınlığı ölçümü için cagiriliyorsun doktorun dogrsunu yapıyor canım içini ferah tut 😊
Dereya Htcegmndnz1 cok mantıklı ilk olunca Heycan acemilik hersey oluyor bin bir şey düşünüyorsun haliyle ama yazdıklarını okuyunca çok mantıklı geldi😘
KurabiyeninAnnesi123 Dereya bizde 8 haftalik oldun 7 haftalikken gittik duyduk bebişimizin kalbini cok erken öğrendm bekledim 7.haftayi kese dışı kanamam gözüktü kendiliğinden geçer ama biz yine de progestanla destekleyelm haftaya gel dedi cuma günü randevumuz vr 🥰 birdaha görücegm icin heycanliyim🥰 özele gidiyorsaniz 12.hafta da cinsiyeti öğrene bilirsiniz🥰
FKRKS29 Dereya aynen 🤦♀️ bundan önce Bi boş gebelik yaşadım bunda çok korkuyodum Rabbime şükür bisi olmadı ama ilk deneyimler ya işte insan çok telaş oluyo bisi oldu mu olur mu diye Rabbim korusun artık ne yapcaz 🤦♀️🥰❤️❤️
Figenkrts Dereya bende 6 haftalık hamileyim inşallah 😅 çarşamba ilk randevum var bende kalp atışını duyarım umarım
yasinannesi Dereya bende 7 haftaligim canım 9 haftanda gel tekrar bakalım kalp atışları vs herşeyi emin olalım dedi
Minikprensinannesiiiii Dereya 7+3 deyim 6+5 ken gittim kalp atışını duydum 2 hafta sonra ya tekrar çağırdı haftaya tekrar gideceğim ondan sonra ayda çağırırım dedi nasıl ilerliyor sorusuna da bulantı kusma bel kasık ağrısıyla ilerliyoruz sizde ne gibi belirtiler var
Dereya Minikprensinannesiiiii aynı durumdaym bulantı için ilaç verdi ıkı günde de bel ağırım var gündüz bulantım falan olmuyor gayet rahat yemek de yiyebılıyorum yapabılıyorum ama gece yatınca 2 gibi başlıyor bulantım
Minikprensinannesiiiii Dereya benim gece gündüz hiç geçmiyor canım evim kokuyor burnuma bu ikinci hamileliğim Oğlumda da bulantım vardı ama bu kadar değildi bu sefer hiç geçmiyor ilacın faydası oldu mu sana
Dereya Minikprensinannesiiiii oluyor işte gece yatarken ıkı tane iç dedi doktor gündüz iyiyim ama geceleri🎉parti veriyorum evin içinde bıldığin sabah kalkıp işe gelmek zor oluyor
sacmalamakizim Sevvalll42 Canım bir şey sorucam, aramızda 2 gün varmış, bebeği kalp atışını duydun mu? Bende 6+1′im normalde ama ultrasonda 5+6 çıktım.
Sevvalll42 sacmalamakizim bende 6+3 tüm ama ultrasonda 5+6 çıktı. Burdaki hanımlarda makineden makineye değişiyo zamanla haftasını yakalar dediler zaten doktorda o konuda sıkıntı yok dedi kalp ayışını duyamadık daha küçük dedi doktor ama ekrandan gözüküyodu kalbi atıyodu şükür iyiydi bebeği ve keseyide gördük
sacmalamakizim Sevvalll42 Ben devlete gittim sabah, o zaman cihazdan olabilir zaten doktor da daha küçük dedi, inşallah yakalar haftasını kızımda hiç böyle bir şey yaşamadım, haftası hep öndeydi sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı. 😍
Letubra Dereya bende 4. Ve 9. Haftada gittim. Yapilmasi gereken hersey yapiliyor zaten. Hatta çoğu kontrokune 5 haftada bir gittim. Bir sıkıntı olmadi. Strese sokma kendini