pinaarrylmz kızlar 18. haftama girdim 17. haftamda kontrole gittim ama şu zamana kadar hiç renkli veya 4 boyutlu bakmadık neden acaba sormakta aklıma hiç gelmedi benm mi istemem lazım? bu arada özel hastaneye gidiyorum
Lilosss pinaarrylmz bizimki de özel ama 20. Hafta detaylı ultrasonda bakmıştı ilk kez , kimisi de 10. Haftada bile bakan var ben de üzülmüştüm çok geç baktı diye
Tugcev pinaarrylmz bunu bende sorguluyorum. Özelde olsa cihazları renkli mi göstermiyor acaba anlamadım
numix Ben demeden doktor kendisi renkli gösteriyor ve mailden videosunu atıyor. Bence gittiğinizde sorun belki isteğe göre veriyordur
Sudeakay Biz ilk 15 haftalıkta cinsiyet öğrendiğimiz zaman vermişti renkli hâla da her gitmemizde hem renkli hemde siyah beyaz veriyor
Sudeakay _momy_9 kayseri system Hospital eda Ülkü kararkılıç doktorum çok memnunum her yazmamda evhamlandığımda bile samimiyetle cevap veriyor 🥰
yeni-annelik pinaarrylmz bende özele gidiyorum doktorumun ordasında başka bebeklerin renkli ultrason kağıtları var ama hiç aklıma gelmedi sormak aynı hastanede başka doktorlar veriyormuş bir sonraki gidişimde bende soracağım
pinaarrylmz yeni-annelik benimkinindr odasında renkli ultrasonlar asılıydı hiç sormak aklıma gelmedi😃
yeni-annelik pinaarrylmz benimde asılıydı bir dahaki gidişimde soracağım yani muayene ücreti 1200₺ ödüyorum büyük ihtimal renklide bakıyor 😂