seymaakrkt Alina_ Benim 3 yaşında bir kızım var onda limonu sıkıp içtiğimi bilirim ekşiye bayılıyordum ayıptır söylemesi 4 ay zaten midem bulandı sonra yemeye başladıkça herşeyin üstüne ya limon sıktım ya turşu yedim ekşi ekşi 😂 ama şimdi yine hamileyim ve çok tatlı yiyorum ve tuzlu şeyler canım istiyor ekşiyle hiç aram yok mesela tuzlu ayran ve salatalık çok mutlu ediyor beni şaka gibi 😂😂😂😂
myavocado Alina_ ay ekşi aşerir ise kız olayı asla gerçek değil ya, hamileliğimin başından beri elma gibi limon yiyorum, suya çaya sıkıyorum. Ayva, turşu yiyorum hep ama oğlan 😅 tatlı olarak sadece bir kez dondurma istemişti canım.
Burcu-2634 Alina_ pek inanasım gelmiyor ama kızımda hep ekşi istedi canım 2. De erkek hek tatlıcıydum 😂
Bilibon İlk gebeligimdede surekli eksi tuzlu tursu falan aseriyodum surekli bi bulanti hali bebeis erken 2. Dede ayni surekli eksi tuzlu tursu cips 😂 boyle seyler istiyo cnm bulantinin yaninda bol kusmali bide bu sefer kiz bebis gelio ama bence hic alakasi yok tamamen hormonel yaa
Hulo2105 Alina_ hiç tatlı aşermedim tek aşerdim erikti hala da öyle sadece erik yiyorum bence o hurafe😂
1zehrs Alina_ doğrumu bilemem ama bende öyle oldu oğlumda hep pasta çekerdi canım çikolata pasta diye ölüyordum kızımda neredeyse limonu eriği kabukla yicem🥲