Gebess95 Alina_ valla ben hep eksi yiyorum hiç tatlı çekmedi canım normalde tatlıyı çok severdim ama asla yiyemiyorum şuan da kızım olcakmis galiba doğru 😂
1_zehra Tatlıyı cok severdim, hamileliğimin başından beri hic canım cekmedi mide bulantısından da yiyemedim. Sürekli ekşi tuzlu yemedigim şeyler yedim yiyorum oğlum olacak inşallah 🙏🏻 8. aydayım😂
Gulcin-2001 Yalan yaw hep ekşili şehler istedi canım turşu limonlu kısır limonlu salata erkek bebişimiz😁
Rabiul Alina_ o kadar çok tatlı yedim ki anlatamam hala daha yemeye devam ediyorum kızım balküpü olacak sanırım 😆😆
Gamzes41 Kızımda hem ekşi tuzlu şeyler yedim şimdi ise oğluma hamileyim buda aynı şekilde yalan hep bunlar 😂😂😂
Nursu2461 Bende başlardan beri tatlı yiyordum bide limon erik sezonu açılınca eriğe sardım şimdide bi tatlı yiyorum bi erik cinsiyetimiz erkek 😅🤌
Ummuarbc Alina_ doğru bence canım, tatlı istiyordu canım hep birde bulantım çok yoğun olmadı erkek bebeğimiz
ateenmommy Canımızın istediği için yediğimiz şeylerin, karın şeklinin, mide bulantısı gibi semptomların olup olmamasının cinsiyetle hiç bir ilgisi yoktur. Tamamen hurafe 😁
Daisyy000 Alina_ Ben normalde tatlı bağımlısı bir insanım.Hamileliğimin ilk 4 ayı tatlı ağzıma sürmedim hiç canım istemedi.Hep Hatay usulü soslu tavuk dürüm, pide,domates ezmesi gibi şeyler canım çekti.Son aylarda da tatlı çekmeye başladı.Oğlum oldu🦋
Seldahilal Alina_ bence hiç alakası yok gebeliğim ilk 3 ayı sırf ekşi yemkle geçti 5 ayda cinsiyet öğrendik erkek😂😂😂yeni yeni böyle tatlı şeyler yiyorum genlede ekşi tuketiriyo
Betkarakaya Bence yalan ilk 3 ay ağzıma tatlı koymadım afedersiniz yediğim anda istifra ediyordum hep kız sandık ama oğluşum olacak😅