meraldurmaz Nergiz7 Hiç korkulcak birşey yok bana da doğumunu başlatır vs diyenler oldu ama hiçbirşey olmadı sadece muayene anında kendinizi sıkmayın derin nefes alıp verin hemen bitiyo ☺️
Zumrut___ Nergiz7 ben ilk hamileliğimde sezeryan ile doğum yaptım kendi istediğim ile baştan beri sezeryan istediğimi belirttim bu yüzden ne çatı muamesi olmuştum nede alttan bakmışlardı :) bende korkuyorum çünkğ o tarz muanelerden . Çok şükür gerek kalmadı hiçbirine :) bu hamileliğimde se gerek kalmaz inşallah :) sende sezeryab istiyorsan yapmazlar çatı muanesi falan bence
mutlubibekleyis kızlar ben de daha olmadım ama kimisi iki parmak diyor kimisi elini sokuyor diyor ben anlamadım hangisi doğru, yani el ile iki parmak kesinlikle aynı şey olamaz o yüzden soruyorum. El diyenleri okuyunca ben de korkuyorum çünkü
Blok Beybun_29 evet canım iki parmakla muayne ediyor zaten jel sürüyo kayganlaşıyor sadece biraz baskı hissedebilitsin okadar ama kasarsan hiç kasmaaa sonucta aletle bakımcada aynı sey yanı hiç bişey yok rahat ol
Beybun_29 Blok cihazla bakınca hiç acı duymamıştım kendimi kasmadim da sonuçta ilişkiye de girioz vajina esnektir sonuçta diye gram korkum olmadı ağrım da olmamıştı sadece iki parmak ise sorun yok 🤷♀️
Sevdekusu1 Beybun_29 kendimi kastığım için acıdı bence daha önce korkuttular için beni ondan olabilir
Beybun_29 Sevdekusu1 anladım Altan muayene içinde korkuturlar ben yaşadım hissetmedim bile ama çatı muayenesini bilmiom inşallah acımasız
Paris-95 Nergiz7 bu yazılanları okuyoruz bilinç altımıza yerleşiyor acımasa da acıyormuş gibi hissediyoruz. Son haftalarda sancınız oluyorsa kontrol ediyorlar evet çatı muayenesi doğumu tetikliyor ama bilmiyorum ben de bahsedilen o ağrılar acılar olmadı korkulduğu gibi değildi.
Beybun_29 1234eg Altan muayenem yarindi ama sabah aniden su patlaması oldu bir saat sonra sancım ve üç saat sonraso doğum oldu