Hulo2105 BirAskMasali1323 21. Haftada bindim uçakta öncelik hakkınız var hamile olduğunuzu ve haftasınızı söylerseniz ilk önce biniyorsunuz sıra beklemeden. 28. Haftaya kadar doktor raporsuz uçağa binmek serbest. Hiç bir sorun yaşamazsınız korkmayın❤️
DusunseneMilena Hulo2105 merhaba. Benim merak ettiğim bir şey var. Bende haftaya uçacağım 24 haftalığım ama karnım büyüdü baya. 28 haftaya kadar uçuluyormuş ama Henüz 28 haftalık olmadığımı nasıl kanıtlayacağım rapor olmadan 😊
Babyay BirAskMasali1323 hiçbir sıkıntı yaşamadım 26 haftalık hamileydim bindiğimde hatta gemi yolculuğu bile yaptım 10 saat siz düşünün
lLavinia 8.9 haftalıkken yapmıştım bir sorun yaşamadım çok şükür. Şimdi 20li haftalardayım tekrar yapacağım. Xray lara dikkat edin yeterli.
Hicran57 Moorbit elle arama yapılıyor ben hiç geçmedim ayda 1 anneme memlekete gidiyorum beni elleriyle arıyorlar hamileyim deyip yandan gidiyorum
3974 Merhabalar ben de bu konuyu merak ediyorum. X-raylerden sadece hamileyiz deyince geçirmiyorlar mı yoksa bir belge evrak göstermemiz gerekiyor mu ilk aylarda hamile olduğumuz da anlaşılmıyor bunu nasıl tespit ediyorlar
Hulo2105 3974 hamileyseniz de geçiyorsunuz. Geçtiğimiz cihazda radyasyon yok çantamızı koyduğumuz makinede radyasyon varmış sordum görevlilere
Hulo2105 DusunseneMilena yoo kanıtlamak zorunda değilsiniz ki benim de karnım büyüktü kaç haftalıksınız dediler 21 dedim geçtim gittim
gknlpln Hulo2105 Yolcu beyanı esastır. Fakat yer görevlisi şüphelenirse sizden doktor raporu isteme hakkına sahip. Uçuşa almama hakkına da sahip.
BirAskMasali1323 Aabbccc Bende yaptım canım bı kaç gün önce 20 haftalıkken 24 saatlik yolculuk yaptım ayaklarım çok şişti onun dışında bı sıkıntı yaşamadim bende