BirAskMasali1323 Kızlar varmı bu haftalar arası uçakla seyahat eden ben ilk kez uçağa binecem bi sıkıntı olurmu Yada bi sıkıntı yaşadınız mı
Enfal_06 BirAskMasali1323 ben otobüsle geldim Ankara’dan Diyarbakır’a 19 haftalıkdim o zaman 20+2 dönüşte özel arabayla dönerim
Sermec27 BirAskMasali1323 28 haftalık hamileyken Samsundan Antebe gittim 10 saat dönüşte 30 haftalık hamileydim 11 saat sürdü herhangi bir sorun yaşamadım 🥰
BirAskMasali1323 Enfal_06 Bende Yalova dan Elazığ a gidecem 24 saatlik yol otobüsle gidemem o yüzden özel aracımızda yok mecburen uçakla gidecem ama korkuyorum ilk kez binecem diye panik yaparsam korkuyla bebeğe bişey olursa diye
BirAskMasali1323 Eceliza3434 ilk kez bineceğim için tedirginim o anki korkuyla panikle bebeğe bişey olur diye
BirAskMasali1323 Sermec27 hm anladım canım bizim özel arabamız yok otobüslede mahvolurum 24 saat o yüzden mecburen uçak
buseyusuf27 BirAskMasali1323 bn ucakla kızımdada seyehat ettm şmdi oğlumda edıcem 28 hafta oldm rapor alcam mecbur bol su arada wc gıdıp gelcm flan uzak degıl allahtan bır skntı olmuyor merak etmeyın
Arelmom_ BirAskMasali1323 ben daha 2 hafta önce yani tam 20 haftalıkken uçağa bindim hiç bir sorun yaşamadım gayet güzel geçti sadece sakız almanızı tavsiye ederim kulaklar için oda ☺️
BirAskMasali1323 Arelmom_ çok teşekkür ederim🥰içime su serptiniz ilk kez bineceğim için tedirginim ani korkuyla bebeğe bişey olursa diye yoksa 1 2 saate kavuşuyosun zaten
Arelmom_ BirAskMasali1323 ilk başta uçak havalanmak için hızlı gidiyor tam kalkarken içiniz bir tuhaf olabiliyor ben her bindiğimde heyecan yapıyorum ister istemez ama korkmayın sakız çiğnemekte fayda var inişte ve kalkışta kulaklar tıkanıyor o kadar ☺️
bahocum BirAskMasali1323 ben 20. Ve 21. Haftada yaptım 3,5 saatlik bir uçak yolculuğu hiçbir sıkıntı yaşamadım. Doktoruma da danışmıştım gidebilirsin sorun yok dedi. Yanıma bol bol atıştırmalık aldım sadece uçuşum uzun olduğu için