Bendiyebiri_ Lovelovebaby sende çikolata ye ve uzan ben çoğunlukla yemek yiyip uzaninca bir güzel hissediyorum tekmelerini
klbkvadisi Lovelovebaby merhaba benımde ilk gebelik genelde 25 sonrasında daha net hıssedılıyor Ben 19 da hafif hissetmiştim şu an 28 oldum daha sert hissediyorum 🌸💕
Melek1649 klbkvadisi bende 19. Haftamdayim bazı günler çok bazı günler yok denebilcek kadar az .korkuyorm bazen
Nevrie Lovelovebaby bendee 17 haftalık oldum demek aynıyızz ☺️ bende 16+3 ilk hissetim tekme değil ama gıdıklanma gibi içten bir kıpırtı..
aleynayavz Lovelovebaby çok nadir yattığım zamanlarda bir hareket hissediyorum ama hala bebek mi başka şey mi şüpheliyim 😂 17+3 üz bu arada ☺️
perihankrkya Lovelovebaby ilk gebeligimdr 16haftalikken hissetmistim suan 16+2yim beklemedeyim hissetmek istiyorum artk 🥰
1_papatya Lovelovebaby benim şuan 20 haftalık ben ilk hareketini 16+ 4 te hissettim ilk gebeliğim seğirme şeklinde olmuştu şuan geceleri baya hissediyorum karnımı izlediğimde ne tarafa toplandığını falan rahatça görüyorum çok hareketli bebeğim erkek bu arada
Hulyaerol Bebekkk00 ilk gebeliklerde 20.ci hafta dan sonra daha net hissediliyor bebek hareketleri 😊normal yani benim 3.cu gebelik olduğu için hissedebiliyorum 🌸
tamamdanolmuss Lovelovebaby benim bağırsaklar önceden bayağı hareketliydi aşinayım hareketlerine değil değil. Böyle içinde balık kayıyor kıpırdıyor gibi 🥹☺️
Sila--62 132025 benimde üçüncü gebelik şuan 17+6 hareketlerini az hissediyorum sanki hergun değil ama 😊😘
Sila--62 Ultrasonda baktık doktor önce kız dedi sonra erkek dedi bende geçen hafiften hissettim ama ultrasonda bayağı hareketliydi
Sila--62 Anneler hisseder diyorlar ben başından beri erkek hissediyorum benim bir kızım bir oğlum var kizimdaki gibi hissetmiyorum kızda beter bı haldeydim
Elifaykkac Lovelovebaby ben bu konuyu cok arastırmıstım 22.haftaya kadar hissedilmeyebilirmis telaş yapmayın
Lovelovebaby Elifaykkac doktorumda 20 haftadan sonra dedi ama hissettim diyenler olunca erkenden bende hemen hissetmek istiyorum