Lovelovebaby Kızlar 17 haftalık olduk bugün 🧿 henüz hareket hissetmedim ilk gebelik. Ne zaman hissedicem merak ediyorum siz hissettiniz mi benimle aynı haftalarda olanlar
bircaaan Lovelovebaby ben 20. Haftada hissettim çevremdekiler çok erken hissettiğini söylediklerinde ben üzülüyordum. Plasentanın konumu bunu etkiliyormuş endişelenme çok yakında hissedeceksin ☺️☺️ her an ona odaklanacaksın
yaasemin Lovelovebaby 16 haftada başladım hissetmeye ama benım ikinci gebelik ilk gebelıkte 19 haftalıktı hıssetım az kaldı hissedersiniz yavaş yavaş ilk gebelikte geç hissediliyor 17+3 olduk bizdr
Lovelovebaby 132025 yaa demek her bebek de farklı oluyor 🙂 benimki kontrollerde hiç durmuyor maşallahı var 🧿
Sila--62 132025 benimde üçüncü gebelik şuan 17+6 hareketlerini az hissediyorum sanki hergun değil ama 😊😘
Hulyaerol Benim de 3.cu gebeliğim 18+3 olduk çok nadir hareket hissediyorum 😊oda güçlü tekme falan değil yani
Melek1649 Hulyaerol bende çok nadir hissediyorum bende 19. Haftadayim. Bazı günler çok az hissediyorum korkuyorum
tamamdanolmuss yaasemin ben de 17+3 üm. Geçen hafta 16+3 te hissettim uzanırken içimden nir şey kaydı sanki. Bazen de bir pey pıt pıt pıt atıyo gibi ilk gebeliğim. Tarif edemiyorum nasıl bir his olduğunu ama hareket olduğuna eminim çünkü bağırsak hareketi falan değil 🥹🥹
nazel123 17+2yiz bizde bende hissediyorum dışardan falan belli olmuyor ama minik minik vuruyor 🥰 ikinci gebeliğim
Lovelovebaby tamamdanolmuss tamamdanolmuss bende gece bir pıtırtı hissettim ama bağırsak hareketi değildi eminim ama bebiş miydi onu bilmiyorum 😊
Bendiyebiri_ Lovelovebaby 17+6 haftaligiz ikinci gebeliğim uzandigim.zaman tekmesini hissedebiliyorum
Bendiyebiri_ Lovelovebaby sende çikolata ye ve uzan ben çoğunlukla yemek yiyip uzaninca bir güzel hissediyorum tekmelerini
Selinmoon Lovelovebaby Benim de ilk gebelik 18. Haftaya girdimde hissettim ana zayıf biriyim ondan sanırım
tamamdanolmuss Lovelovebaby benim bağırsaklar önceden bayağı hareketliydi aşinayım hareketlerine değil değil. Böyle içinde balık kayıyor kıpırdıyor gibi 🥹☺️