Ozgednc Alparslanmom__ ara ara enfeksiyon gene çıkıyor idrarda ama kanda hep var doktor artık kullanmayalım dedi. Geçen bı idrar yolu için tek kullanımlık şase kullandım okadar
1bebe1meow Alparslanmom__ Gebeliğimin başlarında bende de çıktı ve sef adlı bi antibiyotik kullandım şimdi de başka bir sorundan dolayı antibiyotik yazdı ama çok sakıncalı bir ilaç olduğunu öğrendim kendi isteğimle kullanmama kararı aldım ☹️
Alparslanmom__ Pamuk ay hiç sormayın karın samcimdan uyuyamıyorum cumartesiden beri azdı dayanamafm doktora gttm bugun
alinsmom_ Alparslanmom__ 20+4 deyim ben de idrar yolu enfeksiyonu için kullandım, suya atmalı toz içtim gece yatmadan
Alparslanmom__ sevaldqn1 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi insllah saglklla 🐣😊 doğum süreciniz nasıldı kaç günluk bebrginiz
sevaldqn1 Alparslanmom__ allah razı olsun teşekkür ederim aşkım 5 aylık olduk doğum sürecim gayet guzeldi ama enfeksiyon mahvetti allahtan doğum sırasında enfeksiyonum yoktu en cok ondan korkuyordum bebegimede geçer diye
Pamuk Alparslanmom__ İşte antibiyotiği sorgulamadan kullanın lütfen.Benim enfeksiyon kesemi deldi erken doğum yaptım.