Alparslanmom__ Merhaba sevgili anneler idrar yollarında enfeksiyon çıktı doktorum bugün bna antibiyotik yazdı Kullanan annelerimiz varmı acaba?
nununundunyasi Alparslanmom__ doktorun yazdığı antibiyotikler kullanılabilir. 4 ayda iki kez antibiyotik kullandım. Bebeğe enfeksiyon daha zararlı bir durum
Nur_budak Alparslanmom__ dişim Alparslanmom__ Alparslanmom__ diş ağrım için doktorumun verdiği antipiyotik kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu içinde kullandım ama o tek kullanımlık olandı
Zumrut___ Alparslanmom__ bende grip için kullanmıştım enfeksiyon yüksek çıkmıştı. Aksef 500 mg dı benimki de. Bu 500 mg olanlae düşük dozda oluyor galiba o yüzden sıkıntı olmuyor. Enfeksiyon dah tehlikeli bebek için
nununundunyasi Alparslanmom__ tabii ki kullanabilirsin doktorun yazdıysa. Cefaks 1.kuşak antibiyotiktir. Dediğim gibi kar zarar ilişkisi güdülür
Ozgednc Alparslanmom__ ben kullandım hem idrar yolları için hem serklaj için hemde kanımdaki enfeksiyon için hatta bı ara 3lu antibiyotik tedavisine başlandı bana gunde 5 kere antibiyotik kullandim
alinsmom_ Alparslanmom__ 20+4 deyim ben de idrar yolu enfeksiyonu için kullandım, suya atmalı toz içtim gece yatmadan
Ozgednc Alparslanmom__ ara ara enfeksiyon gene çıkıyor idrarda ama kanda hep var doktor artık kullanmayalım dedi. Geçen bı idrar yolu için tek kullanımlık şase kullandım okadar