Esomami EsraKaraku allhm bir an once gelip gecsin dogum hikayelerimizi yazalim artikk☺☺😳🤗 beklemek sıkıcı hala bekliom hafta sonu suyum falan gelse de direk olsam ciksa aradan😊
EsraKaraku Esomami bu kadar bekledik biraz daha beklicez artık Bi hafta sonu var önümüzde 😊 yapıcak bişey yok napalım 😊
Cellist Esomami 8 Ocak’ta da ben giricem Doğuma. heyecanlı ve gergin bi bekleyiş sağ Salim inş alırız kucağımıza yavrularımızı🙏🏻
Btugl Esomami gözün aydın cnm sağlıkla gelsin yavrun benimde 1cm acilmam varmış heran olabilir dedi doktorum hepimiz için hayırlısı cnm😍😘
Ezgikrnfil Esomami tatlım benımde 7 Ocak saat 10 da bu iki gün nasıl geçer bilmiyorum 🤷♀️ allah yardımcımız olsun hepımızın
Baklava Esomami benim hic bir belirtim yok galiba subata kalicak 😅 00:00dan sonra 36+3 olucaz😅 40.haftayi doldurursa bu sipa 30 ocak 😅
Melike658 Esomami bende 10 Ocak’ta doğum yapıcam spinal sezeryenle çok heyecanlıyım Rabbim kolaylıklar versin bize 🙏🏻
Selinin 7 Ocak biz de varız 39+4 te alacak bebeğim kanala girmedi,çatım da çok darmış sezeryan olacağım.Çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı bakalım 🙏🏼