Geçmeyen kasık ağrısı
@Ftrhn Öyle yapım canım bekledim dedim belki geçer ama yok çok ağrıyor
@Bebekkk00 ⬆️⬆️
@Bebekkk00 kimse yok mu
@Bebekkk00 kızlar
Bebekkk00 dinlenince geçmeyen ve tekrar tekrar olan ağrılarda kanama olmasa bile doktora gitmelisin
@Elifaykkac Bekledim kanamam yoktu dedim belki geçer ama geçmiyor özele gidiyorumm normal devlete acile gitsem bakarlar mi acaba
Bebekkk00 bakarlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürün
Bebekkk00 eğer karnında bir sertleşme varsa ve hareket ederken zorlanıyorsan bence acile veya doktoruna git mutlaka. Haftan çok erken çünkü tedavi altına alabilir
Bebekkk00 acile gittiğinizde tabiki bakarlar
Bebekkk00 sadece yoğunluğa göre beklemek zorunda kalabilirsiniz.
@Memhulyamm Evet aynen böyle oluyorum çok korkuyorum yaaa bekledim kanamam yoktu dedim belki geçer normaldir ama değil harket edince sağa sola çok ağrıyor
@Elifaykkac Tamam teşekkür ederim
@Memhulyamm Tamam teşekkür ederim İnşallah bişey yoktu 🥹
Bebekkk00 canım enfeksiyon olabilir. Benimde aşırı ağrım oluyordu. Batmalar, canım yanıyordu resmen. Enfeksiyon yüksek çıktı. Antibiyotik kullandım. Tam geçmedi. Şimdi sabah akşam iğne vuruluyorum. O bittikten sonra 5 gün de ağızdan antibiyotik kullanacağım. İhmal edilmemesi gereken bir şey
@Busragokhan0911 Evet bende enfeksiyondan şüpheleniyorum aslında ama bekledim dedim belki geçer geçmedi çok korkuyorum
Bebekkk00 hiç korkmayın kanamanız yoksa sorun yoktur. Ben de erken haftalarda çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım resmen doğuruyorum zannettim hemen hastaneye gittim karnım çok sertleşmişti adım dahi atamıyordum doktorum hemen progestan tedavisine başladı. Evde dinlenme ile süreci atlattım. Hastaneye gidin haberdar edin bizi çok geçmiş olsun tekrardan 🌸