nununundunyasi BirAskMasali1323 hahaha örnek çok iyiydi ama o fenoların eline asla su dökemeyiz ya onlar başka bi boyut 😂😂 ahah atışmalarınız çok komik, Allah muhabbetinizi arttırsın 🥰
BirAskMasali1323 nununundunyasi Krsinlikle öyle 😂Teşekkür ederim sizinlede muhabbet sabah sabah çok güzel bi enerji geldi tatlı sohbetiniz için teşekkür ederim🥰muhabbetimiz daim olsun💕
nununundunyasi kahvesever__ bu sene kişiye özel hediyeler gelsin artık 🥰 anneme hep hediye alırken ev eşyası alıyordum bunu eve aldın bana değil diye söyleniyodu tatlı tatlı şu an onu çok iyi anlıyorum 😂😂
Okyanusolmak Annelik yapan kimse yok bana. O yüzden almicam. Eşim ne alır bilmem. En fazla pasta yaptırır fotoğrafli 😂
nununundunyasi Okyanusolmak karamsar konuşmayın bence, ne kadar da güzel olur fotoğraflı pasta. Beraberce yiyeceğiniz bir akşamda 💕
Anneoluyorumm00 nununundunyasi ilk hamileliğimde bekledim söyledim de hatta eşime bana dedi daha doğum yapmamışsın 😂 doğum yaptım ertesi anneler günü geldi tabi bekliyorum yine bana dedi bebeğin sana alsın ben niye alıyorum 😂 şimdi ikinci annler günüm bide hamileyim bu sefer de ciddi ciddi bekliyorum artık almazsa ne olur evde bilmem 😂
nununundunyasi Anneoluyorumm00 aa çok ayıp cık cık kınadım dermişim 😂 al işte müsaadenle biraz kızdım yani annesin anne 💕 fena trip yükleniyor bence. Yani yüklenmeli ya aa 😂
Anneoluyorumm00 nununundunyasi hahahaha😂 bide üstüne yıl dönümünüz yakında kesin onu bahane eder 😂😂ama bu sefer kaçamaz aldircagim 😂
Busra_27_34_ nununundunyasi anneme yatak örtüsü almıştım anlaştık o yokmuş onu aldık 🤣 kayınvalideme almadım çünkü ne zaman alsak bir şey diyor artık hevesim kaçtı iki senedir almıyorum bu sene de almicam oğlu çok istiyorsa biseyler göndersin 🤪
perihankrkya nununundunyasi ben bisi beklemiyorum esimden yeni baget yuzuk aldi öpse sarilsa yeter😀cicek almayi düşünüyorum cicek cok seviyorlar bakalm esimle karar vericez daha ne alacagimiza emin değiliz 😃
nununundunyasi perihankrkya aa hediyesi güzelmiş bu sana bi ay yeter der gibi beklemiyosun sen de 😂😂 ince davranıp kutlasa yeter di mi 💕 ihtiyaçları varsa karşılanabilir yoksa şayet çiçek eskimeyen en güzel hediye bence de 💕
Seyhan000 nununundunyasi nunuşum biz genelde ya çiçek ya da pasta alıp götürüyoruz hediye konusunda pek iyi değilizdir 😂😂 bu sene de eşim bana da çiçek alır diye düşünüyorum yani alırsa çok mutlu olurum tabi ki 😍😍
nununundunyasi Seyhan000 hediye bahane pasta yemek şahane süper fikir 😂 almalı bence alsın yani kadınız anayız kız biz 😂💕
Seyhan000 nununundunyasi alır kız kocam kadınle gününde falan da alıyor bunu atlamaz diye düşünüyorum 😂🥰 sen ne bekliyorsun bakalım
MorKelebek54 nununundunyasi hem ilk anneler gunum, hem yeni dogum yapmis lohusa bi anneyim suan da. Bi hediye beklemiyorum bu ufak cicekle bile gelse beni cok cok mutlu eder. Düşündüğünü hissettirir bana. Degerli hissederrim.. ama alir mi bilemem kesin bisi diuemiyirum maalesef 🤦🏻♀️ is yoğunlugundan dolayi unutadabikir cunku
nununundunyasi MorKelebek54 fazla beklentiye girmezsek en ufak hediyeye mutlu olucaz da işte biz kadınlar 🤭 sen bi çıtlat gene de 😅
Hey_makaron Valla hamur yoğurma makinesi aldım, hamur işi yapmayı çok seviyor geleni gideni de eksik olmaz hiç, kurtarıcı olur diye aklıma geldi🌸
MorKelebek54 nununundunyasi kiz ben citlatsam ne anlami kalir 😂 ya biz kadinlari mitlu etmek askinda o kadar kolay ki en basiti disardan gekirken tek bi tsne papatya bile bize dunyalari almislar kadar mutlu eder. Ama iste anlayana 😂 biz aslinda hediye vs beklemiyoruz ilgi, hatirlanmak unutulmus olmamak istiyoruz. Ama iste bizim erkolarin akli bu kadarina yetmiyo en azindan benimkinin 😂