Hani hamileler saatlerce uyuyordu?
- hafta bitmek üzere ve sürekli midem bulanıyor, midem yanıyor ya da gazım oluyor bir türlü uyuyamıyorum. Eşim horul horul uyuyor sinirlerim bozuluyor..
Hani hamileler saatlerce uyuyordu?
fnga ilk zamanlar öyle oluyor bende uyuyamazdım sonra hep uyumaya başladım gün içinde bile devamlı uyuyordum bi kaç haftadır ara ara uyanıyorum lavabo için sonra zor da olsa uyuyorum
birgencanne09 umarım bende uyuyabilirim 🥺
fnga uyursun canım benim ilk zamanlar ki o heyecan birşey olucak mı korkusu ile uyumak çok zor oluyordu ve ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum acaba yüz üstü yatıcam mı korkusu ile uyuyamazdım şuan ben uyanığım eşim de horul horul uyuyor ben sinir olduğum zaman diğer tarafa döndürüyorum sert bir şekilde 😅(eşim horlamıyor ama burnunda ki kemik eğri nefes alamıyor horluyor gibi ses çıkarıyor bazen bende deli oluyorum)
birgencanne09 ayy vicdanım rahatladı çünkü bende bazen eşim uyurken sinir olup itip kakıyorum 😅 horlamıyor ama o kadar derin uyuyor ki.. bende tam uykuya dalacak oluyorum ya kalkıp bir şeyler yemeye gidiyor ya da çok sert bir şekilde yatakta dönüyor ben uyanıyorum..
cannkmrc 37+0 uykusuzluk uyuyamıyorum bugün kontrole gidip nstye gırcem bakalım ne dicek doktor 😔
meltemtugay benimde 11.15de randevum var sorsan ama gece boyu hiç uyumadım 😆
meltemtugay inşallah kontrolün çok güzel geçer bebeğine sağlıkla kavuşursun💐💫
fnga o gebelikten gebeliğe fark ediyor benimde ilk gebeligim mide yanmayla oldu 2 gebeliğim şuan gözumu açamıyorum ilk haftalr