fnga ilk zamanlar öyle oluyor bende uyuyamazdım sonra hep uyumaya başladım gün içinde bile devamlı uyuyordum bi kaç haftadır ara ara uyanıyorum lavabo için sonra zor da olsa uyuyorum

• fnga bunu yanıtladı.
  • fnga bunu beğendi.

fnga doğurunca hiiç uyuyamıyorsun gebelikte en azından gün içinde kafan rahat ne zaman uykun gelse uyuyabilirsin kuzum

Seysey61 ayy maşallah senin yerinde ben olsam bende heyecandan uyuyamam 😅 ilk haftalarda uyuyabiliyor muydunuz?

cannkmrc ayy ne güzel maşallah. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alın evladınızı 💐💫

Mercimeek bebeğim benim küçüklüğüme benzerse uyurum. Ben saatlerce uyurmuşum. Annem korkup nefes alıyor muyum diye kontrol edermiş 😅

fnga uyursun canım benim ilk zamanlar ki o heyecan birşey olucak mı korkusu ile uyumak çok zor oluyordu ve ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum acaba yüz üstü yatıcam mı korkusu ile uyuyamazdım şuan ben uyanığım eşim de horul horul uyuyor ben sinir olduğum zaman diğer tarafa döndürüyorum sert bir şekilde 😅(eşim horlamıyor ama burnunda ki kemik eğri nefes alamıyor horluyor gibi ses çıkarıyor bazen bende deli oluyorum)

• fnga bunu yanıtladı.
          • fnga bunu beğendi.

fnga ilk haftalarda da çok uyudum denilemez valla millet fosur fosur uyuyordu ben cin gibiydim doğurmak istiyorum arttık

birgencanne09 ayy vicdanım rahatladı çünkü bende bazen eşim uyurken sinir olup itip kakıyorum 😅 horlamıyor ama o kadar derin uyuyor ki.. bende tam uykuya dalacak oluyorum ya kalkıp bir şeyler yemeye gidiyor ya da çok sert bir şekilde yatakta dönüyor ben uyanıyorum..

Seysey61 umarım kolaylıkla doğum yapıp sonra bebeğinle mışıl mışıl uyuyup dinlenirsiniz 💐💫

fnga amin canım benim inşallah dua ette bugün doğurayım hayırlısıyla.

• fnga bunu yanıtladı.
                  • fnga bunu beğendi.

Seysey61 ayy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin dua edeceğim 💐💫

fnga o gebelikten gebeliğe fark ediyor benimde ilk gebeligim mide yanmayla oldu 2 gebeliğim şuan gözumu açamıyorum ilk haftalr