Fundahakanb Fundahakanb şunu da ekleyim ben özelde çektirdim soktorumdan yazı vs istemedi . Sadece kan sulandırıcı kullanıyorum diyince biraz bekleticem seni dinlen öyle git dedi biraz oturdum bekledim orda o kadar
Melliisaa damladahil hemen size tarifi bulup yazacağım hemen yapın anıııınnda kesiyor çok çok geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin geçekten
Hacer-duman damladahil çok geçmiş olsun bende çok çektim diş ağrısını ne yaptım ne yapmadım hicbirsey fayda etmedi sirke tuz falan daha çok mahf etti ama en sonda bir çare buldum Karanfil ez pamuk üstüne koy sonra istersen maske tak istersen eşarp ile bağla ki hava almasin bir yarım saat falan kalsın sonra pamuğu çıkar tekrar ağzını kapat hava almasin inşallah geçer
Melliisaa damladahil bi tatlı kaşığı bal bı tatlı kaşığı tuz bi yemek kaşığı sirke üzüm sirkesi biraz çöğrek otu 4 tane de sarımsak rendele bi kapta hepsini kariştir ağrıyan dişinin üstüne koy yada çalkala
Emosclb Reina evet bende kaç gündür çekiyorum ama maalesef müdale etmiyorlar antibiyotik parol kullan doğumdan sonra kontrole gel dediler özele bile gittim boş ama. 😒
KurabiyeninAnnesi123 Reina işte müdahale edemeyiz diyince bekledim bende cok şükür bunda ara ara oluyor
myavocado KurabiyeninAnnesi123 yok olur mu hiç elbette müdahale ediyorlar. Hamilelikte sakınca olmayacak şekilde. Özellikle enfeksiyon varsa diş veya diş etinde, bebek için tehlike oluşturuyor, antibiyotik verirler, temizlerler, dolgu kanal yaparlar v.s.
KurabiyeninAnnesi123 myavocado son ay diye dokunmadılar smdi de yeni diye dokunmuyorlar 🤦🏻♀️ cok pahalı özeller de 1 sey için gidiyorsn 10 şey sayıyor para almak icin
myavocado damladahil doktora gitmediniz mi, diş ya da diş etinde enfeksiyon varsa doktorun görmesi gerek çünkü bebek için tehlikeli. Diş problemi evdeki yöntemlerle giderilecek bir durum olmuyor genelde.
Selinoyku damladahil cok gecmis olsun. Karanfil yagi iyi geliyor. Disinol diyd bi ilacta var ama hamile oldugunuz icin doktorunuza danisin
Zilan_Drsn damladahil bnm bi kaç defa ağrıdı sprey var evde ozamanlar bikini uyuşurtma için almıştım ağda için diş ağrısınıda uyuşturuyormuş iyi geliyordu
damladahil Hepinize coook teşekkür ederim adorex diye bi gargara varmıs o gecirdi 2 saat sonra da olsa dediğiniz yöntemlerin hepsini o gün denedim fakat hic biri fayda etmedi tabi ki doktora gittim hicbir sey yapamayız dedi tekrardan cok teşekkürler