damladahil Merhabalar 5 aylık hamileyim dişim ama daha çok diş etim beni ağrıdan acıdan zıplatıyor resmen adorex gargara yaptım ama hic fayda etmiyor sizin öneriniz çözümünüz var mı :( allah kimseye yaşatmasın çaresizlik kötü gerçekten
Figen_Can damladahil Çok geçmiş olsun canım Ben de şuan 4 buçuk aylık hamileyim benimde çok kötüydü dayanamadım doktora gittim antibiyotik ve parol vermişti normalde sirkeli su tuzlu suyla gargara yapardım geçerdi bu sefer dayanılmaz hal almıştı çok şükür geçti ama ara ara diş etlerim sızlıyor
KurabiyeninAnnesi123 damladahil bende 2 gün önce gittim müdahale etmedi bebegini etkiler dedi süt içiyorm bebek annedeki kalsiyumu aliyor buda bize agri olarak dönüyor süt yogurt tüketiyorm baya azaldi fırçalama sıklığını da arttrdm 3 kere fırçalyordm 5 e çıkardm bir de parol plas kullaniyorm cok kötüyseniz onu alin bende dayanamaynca atiyorm kizim da da kullandm 4 saatte bir kullaniliyor hemen kesiyor agriyi
Ahsennk Ah canım geçmiş olsun benim annem de kardeşime hamileyken çekiyordu diş acısı da karanfil yağını pamuğa döküp ağrıyan dişine koyuyordu istersen Bi araştır dene
Reina KurabiyeninAnnesi123 nasıl etmiyolar ben gebeyken 20 likte çektirdim kanal da yaptırdım. Yani apseli dişle gezmek çok daha kötü
myavocado KurabiyeninAnnesi123 yok olur mu hiç elbette müdahale ediyorlar. Hamilelikte sakınca olmayacak şekilde. Özellikle enfeksiyon varsa diş veya diş etinde, bebek için tehlike oluşturuyor, antibiyotik verirler, temizlerler, dolgu kanal yaparlar v.s.
Aysell47 Pamuğa biraz çay ağacı yağı damlatıp ağrıyan bölgeye koyun geçsede bir kaç gün tekrarlayın şifa olur inşallah
KurabiyeninAnnesi123 Reina ben yeni gittim müdahale edemem dedi kaplamam düşmüştü geçici yapştrmşlardi hava aldgi icin diş etlerim şişyor onu çıkarp kalici olarak yapıştra bilirmsnz dedim kendiliginden düşünce gel dedi düşmesin diye dikkat ettim düştü düşsün diye sakız falan çiyniyorm düşmüyor ben sigortaya gittim müdahale etmedi belki özele giderse özel bi ihtimal
KurabiyeninAnnesi123 Reina 8 ayliktm kizimda kaplamam düştü 5 ay kaplamasiz gezdm dogurduktn sonra sütnü etkiler dediler yapmadılar 5 ay diş ağrısından neler cektm parol plas kullandm 5 ay boyunca bidha gidicem dişimde çürüme vr su içsem icine kaçıyoe bütn dişlerme vuruyor agrisi
Emosclb Reina evet bende kaç gündür çekiyorum ama maalesef müdale etmiyorlar antibiyotik parol kullan doğumdan sonra kontrole gel dediler özele bile gittim boş ama. 😒
Cansel_12 Zeytin çok iyi geliyor doktoruna söylersen rapor veriyor bende iki gün önce dişimi cektirdim 7 aylık hamileyim bnde doktorun rapor vermesi lazım
Happydg Karbonatlı tuzlu su karışımı yapın, 5-6 kere çalkalayın. Diş ipi ile her yemek sonrası aralarını temizleyin. Diş taşı , diş etlerinde kirmizilik, kanal durumu vs varsa gidin tedavi olun, sorun olmuyor
Happydg Eşim diş hekimi, sorun olmuyor tedavi diyor. İğne vs de sıkıntı yok. İnanmayın, düzgün bir hekim bulun tedavi olun.
KurabiyeninAnnesi123 Reina işte müdahale edemeyiz diyince bekledim bende cok şükür bunda ara ara oluyor
Birtutambebek damladahil vallahi bize çocukluğumuzdan beri dişimiz ağrıdığı zaman siyah zeytini çekirdeğini çıkartıp iç kısmını ağrıyan dişin üstüne bastırırdık ara ara değiştirirdik zeytini zeytin ağrısını çekiyor tabii bu da bir zaman alıyor ama doğal yöntem
Dndu12 eger gebeliğinde bi sorun yoksa şuan ikinci trimesterdesin canm bi sorun olmaz doktora gidebilirsin tedavi için ama ilk önce kadın doğum doktorundan onaylı kagıt alman lazım
Fundahakanb damladahil diş etlerim gingivit diye vişi oldum hamileyken antibiyotik kullanmadan geçmedi doktora mutlaka görün. 5 saatte bir parol alıyordum mecbur. Bu hamileliğimde de cok ağrı yaptı azı dişim gidip çektirdim hemen iyi ki Çektirmişim
Fundahakanb Fundahakanb şunu da ekleyim ben özelde çektirdim soktorumdan yazı vs istemedi . Sadece kan sulandırıcı kullanıyorum diyince biraz bekleticem seni dinlen öyle git dedi biraz oturdum bekledim orda o kadar