Esinbora Mayatrkn rabbim hayırlısıyla al kuzum kucağına benim de 4 günüm kaldı cimcimeme kavusmama 👼🏻♥️
S1985 ikizlere gebeyim kızım ve oğluma kavusmaya 62 gün kaldı inşallah burdaki herkes bebeklerine sağlıkla kavusur🤲🐣🐣
Anneoluyorumm00 Havva2626 âmin canım Allah razı olsun cümleten sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️
5sezeryanim Drysf_bjk 4 oğlum var insallh buda hayırlı sağlıklı bir kız olur yoksa şansımı bir kere daha denemek istiyorum
Drysf_bjk 5sezeryanim ayy iyi cesaret var sizde benim 2 oğlan var 3.ye hamileyim ama kız olsun erkek olsun daha istemiyorum
1sila hepoyleolurzaten__ 124 eylülde inşallah ilk gebelik heyecanlıyım bakalım ne zaman gelmeyi tercih edecek
hepoyleolurzaten__ 1sila Sağlıkla alın kucağınıza benim sezeryan olucagi için 1 ila 8 arasında olucak 😊
Ozlemtrnc7 Aysegull_t rahim ağzına yerleştirilerek şişirilen bir balon aracılığıyla yapılır. Balon şişirilerek rahim ağzının açılması sağlanır. Bu balon kateter, sancılar başlayıp yeterli rahim ağzı açıklığı olunca düşüyor ve açıklığa bakıyolar