hepoyleolurzaten__ eylulmucizem_ Ben 16 haftamda başladım hissetmeye kasıkta mi hissediyorsunuz peki ben genelde kasıklarımda hissediyorum cinsiyeti bellimi 😊 sağlıkla alın kucağınıza
Bahar-sarioglu Mayatrkn Benimde ikinci sezeryan ile doğumum 10 Mayıs’ta aynı gün kavuşuyoruz su gibi geçsin kolaylıkla kavusalim inşallah 🤲🥰😍
YldrmNUR -Damlagulkahya311 benimki şırnakta 6-7 saate gelir. Hakkımızda hayırlısı bütün asker eşleri bu durumda galiba :) bende eğer doğmaz ise 18 inde izine ayrıl dedim
Berna_59 Mayatrkn şafak 48 uygulamaya göre ama benim kız biraz sabırsızlanıyor içeride bakalım gününden erken gelebilir 🥹👼♥️🙈🙏
Asliiiiiiiiii42 Mayatrkn benim de 10 Mayıs sezeryen günü verdi doktorum sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻
eylulmucizem_ hepoyleolurzaten__ aynen en çok orada hiss olunuyor ama sağa sola yatınca da resmen elimin içinde gibi hissediyorum. Kız cinsiyyeti . Sizde peki?
5sezeryanim Drysf_bjk 4 oğlum var insallh buda hayırlı sağlıklı bir kız olur yoksa şansımı bir kere daha denemek istiyorum
Busraa23 Mayatrkn benim İlk gebeliğim şafak 39 kaldı çok heyecanlıyım ayrıca korkuyorum da Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yesimdeniz Mayatrkn bugün doktora gittim erken doğum olmazsa 28 temmuzda doğumum hayırlısıyla inşallah