Derin4773 Turtamom benimde 5 hafta çok erken öğrendim son adet günüm 1 Nisan ayın 13ü randevum var o zmn kalp atışını dinlerim büyük ihtimal
SaHil_Hayat Turtamom 3haftalıkken öğrendim şuan 5 haftalık daha kontrole gitmedim 7 haftalık olsun diye bekliyorum
Turtamom @“Sevvalll42”# Sevvalll42 benim tam 1 ay sanırım ne zaman kaldığımı bilmiyorum değerlerim 270.7
Dilaradefe28 ben cuma gunu kan verdim yarin cikicak adet olmadim gecikmem olmadan vermistim kan testlerim pozitif 🤭 hamile olduguma eminim ama kac cikicak merak ediyorum gece 12 den sonra cikarmi acaba
Turtamom Sevvalll42 benim polikist overim vardı 64 gün önce rengi olmuştum benim o olay biraz karışık yani
Dilaradefe28 Turtamom yok kuzum tak kan sayimi da aldilar onu girmisler oglen ama beta cikmamis girmemisler cuka gunu sabahtam verdim bakiyorum surekli yok bir o cikmadi
Turtamom Dilaradefe28 Allah Allah normalde hemen diğer sonuçlara göre direk onun sonucunun çıkması lazım
Sevvalll42 Dilaradefe28 gittiğin hastanenin ismiyle yaşadığın şehri yaz gogleye kaboratuvar bölümünden bak ilk önce oraya düşüyo
Dilaradefe28 Turtamom uc tane test yaptim 3 u de pozitif regl da olmadim hamile oldugima eminim ama iste kanda gormek istiyorum 🤭
Turtamom Dilaradefe28 muhtemelen hamilesin o zaman benim kan vermeden önce hiç pozitif çıkmadı testlerim kan verdiğim gün tekrar yaptım o pozitif çıktı 😂
Bussuk Derin4773 benimde son adet tarihim 2 nisan. Bugun öğtirendim hamile oldumu. Kan değerim 1125 çıktı nasıl sizce.
Serrabade Son adetim 20 Mart kızlar 5+1 de vajinal ultrasonda keseyi gördüm 6+4 haftalık şimdi 8 mayısta randevum var doğum günümden bir gün sonra inşallah bebişi ve kalp atışını da görürüm