saka36 minikkelebegimmm minikkelebegimmm ya canım ben bugün tekrar nst’ye geldi. 40 lira olmuş nst yılbaşından sonra😳 şok oldum. Aklıma geldin sanada haber vermek istedim
minikkelebegimmm saka36 tamam canim tesekkurler ben bi dahagidisimde 32 haftalik olcam nasipse basliyomus galiba nstler 32 de
saka36 minikkelebegimmm ben ilk defa 34. Haftada girdim onuda kendim ağrım var diye talep ettiğim için yolladı doktorum. Bence ağrınız sızınız yoksa 32. Hafta erken nst için.
minikkelebegimmm saka36 bize bi kagit vermisleri kagitta 32 haftadan itibaten nst yazior doktorum cigdem kukul sizin hangisiydi
minikkelebegimmm Arzu35 ben gecen gun renkli dooplere girdim bebegin kan dolasimona bakildi ekstra 25 tl odedik
Arzu35 minikkelebegimmm canım adetin 2. Günü hormon testi farklı bi ücret alınır ben arzu hanıma gidiyorum
minikkelebegimmm saka36 arkadasim bugun dogum yapicak ondan onceki kisiler hastaneyi ayaga kaldirmis dogum 3100 demisler bunlarda itirat etmis 2400 vermisler
saka36 minikkelebegimmm kime ne tutturabiliyorsa onu alıyorlar demekki. Ben bugün şok oldum her işlemin ücreti artmış resmen iki katına çıkmış. Bunu duyduğum iyi oldu bizde hasırlıklı olalım çünkü bizede 2800 dediler. Hakkını aramazsan 3100 mecbur verdirecekler
minikkelebegimmm 548262 valla bizim dogum marrtta 2400 demislerdi dun arkadasmin yatisi yapildi 3100 demisler onlarda bu ckocuklarin ocaktan sonra dogcaklari belliydi biz bu fiyata anlasmistik demişler 2400 vermisler
Ezgiaydinn35 minikkelebegimmm bende mayısta doğum yapicam nasipse karatasta normal 3100 sezeryan 2900 dediler geçen sene temmuzda gelinimiz 2100 doğum yaptı şaka gibi
Herdem25 saka36 hastaneden hangi işlemi yapıyolarsa ayrıntılı rapor isteyin avukatıma vereceğim ilgili yerlere iletip incelenecek deyin o zaman nasıl tutuşuyolar
minikkelebegimmm saka36 valla biz ilk muaneye başladığımızda 2400 dedi hattta 2100 mus yeni zam oldu seneye eylule kadar zam yok dedi telefondski sekreter
minikkelebegimmm Herdem25 bncede insan bu kadar kaziklanmazki nstye cogu hastane ucret bile almiyor nerdeyse muane ucreti gibi yapmislae