Ask1907FB rmysa388_ evet zaten aşağı inmişse bebek hareketlenir hemen anlarsınız ben öyle yaparım hatta bir yöntemle kaldırıyorum da ama siz yapmayın bilmediğinz için Allâh korusun sadece ayakları kaldırın yeterli
Haticeburak06 rmysa388_ düşmüş canım o zmn.bende 36+3üm baya indi karnım.açılmam var nişan geldi ishal oldum ama çıt yok🥲
Zeynooooooo rmysa388_ bende 38+2oldum ayni agri bende var ama bende karnim saha cok aanci yapiyor ayaga kalkdigimsa sanci veriyor uzaniylrum belim agriyor hucde dinmiyor dogum belirtisimi ne anlamadim
rmysa388_ Haticeburak06 valla canım diyorum ya doğumun yaklaştığını hissediyorum regl sancısı gibi ağrılar giriyo gidiyo bende ama acılmam varmı yokmu bilmiyom Nişan denilen şey gelmedi Allah’tan acılmam olduğunu nerden biliyorsun sen
Gebess95 rmysa388_ küçük olması iyi canım iç karnın büyüktür çatlama olmaz ne güzel yok inmemiş inse bile bu doğum baslicak diye birşey demek değil zaten de artık bebek doğum pozisyonuna yavaş yavaş giricek korkma
rmysa388_ Gebess95 inşallah ya tekim malesef biseede yapabileceğim bişe de yok doğum olsa bile korkudan gidemiyom kimsem yok olduğum yerde gelmeleri uzun sürer