rmysa388_ Yanımda eşimde dahil kimse yok evde tekim resim nasıl ekleyecem eklesem bakarmisiniz inmişmi aşşağa?
Merve_3351 rmysa388_ sol üstte 3 cizgi var ora bas resim yükle de yüklenince baglantiyi kopyala diyor kopyala bura gel yapiştir
Ask1907FB rmysa388_ ayağınızı koltuğa dayayıp yukarı kaldırın bel altınıza yastık koyabilirsiniz aşagı inmiş hissi varsa ben öyle yapardım ilk gebeligimde de şmdi de yaparım
Maviii_98 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/
rmysa388_ Merve_3351 yükledim canım çok teşekkür ederim hepimize Allah razı olsun💗 bakarmisiniz peki inmişmi
Starbuckscoffee rmysa388_ konudan bağımsız evinizin hol kısmını ablamın eski oturduğu eve çok benzettim İstanbul mu?
Ask1907FB rmysa388_ evet zaten aşağı inmişse bebek hareketlenir hemen anlarsınız ben öyle yaparım hatta bir yöntemle kaldırıyorum da ama siz yapmayın bilmediğinz için Allâh korusun sadece ayakları kaldırın yeterli