Selenasel Benimde pozitif çıktı. Hatta değerlerim ara değer çıktı. Bana da 2.ayda iki seçenek sunuldu ya aldıracaksın yada bunu bile bile devam edeceksin. Bende aldırmadım başka hastaneye başka doktora daha görünme kararı alıp devlet hastanesine gittim. Antibiyotik verildi bana ve amniyo sentez yaptır 18.haftaya geldiğinde denildi. Sonuçların hepsini alıp bu defa da başka bir hastaneye enfeksiyon doktoruna gittim. İşin garip tarafı 3 yıl önce bir gebeliğim olmuştu ve o zamanda bende toxo çıkmıştı. O gebeliğim gelişimi olmaması nedeni ile sonlandırılmak zorunda kalındı. Herneyse hem eski sonuçları hemde yeni sonuçları ben enfeksiyon doktoruna gösterdim. Onun anlattıkları bir nebze içimi rahatlatmıştı. Sen zaten 3 yıl önce geçirmişsin bu toxoyu dedi ve şuanda da ara değer çıkmış antibiyotik kullanmana bile gerek yok bana göre gayet sağlıklı bu bebek dedi. Amniyo sentezi de yaptırmak sana kalmış bir şey dedi. 18 haftaya gelene kadar çok düşündüm çok araştırdım ve Amniyo yaptırmadım. Test pozitif çıksa bile aldırma gibi bir düşüncem olmadığı için neden durduk yere riske gireyim dedim. Şuan 20 haftalık olduk. Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum muayenelerim de hep iyi diyor doktorum. Salı günü detaylı ultrason var acaba orda çıkarmış herhangi bir şey varsa hem Allah’a sığındım dua ediyorum sürekli hemde azda olsa endişeliyim. Sizin yazı da içimi rahatlattı napıcam bilmiyorum