SenAlp24 İsteğe göre beklemeden sezeryana da alıyorlar dimi bende bundan korkuyorum kendimi hep sezeryana alıştırdım
tatlibebegim_ SenAlp24 39da planlı sezaryendi şekerimden dolayı 39 haftaya gün vermişti doktorum ama benim bebiş 38+5de geldi , bende kendimi sezaryene alıştırdım hiç normalde ıkınma nasıl olur bilmem ne hiç bilmiyodum doktorlar çok şaşırdı bana
bebisliozlem tatlibebegim_ ayyyy çok güzel olmuş sizin adınıza çok sevindim 😍♥️🐣 Allah’ım analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin, darısı bizim başımıza inşallah 🥰🫶🩷🐣
tatlibebegim_ bebisliozlem teşekkür ederim sağolun sizde inşallah sağlıkla bi avazda doğurup kucağınıza alırsınız🌸❤️
Hazalaskin Pamuk iyi hadi gözün aydın istediğin zamanda nasip olur inşallah beklenmeyen gebelik zor bacım
Banuus tatlibebegim_ ne güzel olmuş ya biz de 20 mayısa sezeryan günü aldık ama umarım sizin hikayeye benzer bir doğum olur 🤲
Hilallaylizz tatlibebegim_ bende çok korkuyorum 😞normal doğumdan yapamam diyorum sezeryana yöneliyorum bir an da diyorum yapanlar benim gibi değil mi lütfen biraz bana cesaret verin 😂
tatlibebegim_ Hilallaylizz bende aşırı korkuyodum kendimi hep sezaryen olcam diye şartlamıştım ama o an nasıl normal doğurdum bende bilmiyorum ıkınma hareketini falan hiç bilmiyodum
Hilallaylizz tatlibebegim_ çok mu zor bağırıp çağırıyorlar bir iki yerde gördüm 🙄öyleyse hiç öyle birseye girmenin anlamı yok 😂
tatlibebegim_ Hilallaylizz yok ben hiç sesimi çıkarmadım kendi içimde ofladım hep ebeler hemşireler hiç sesin çıkmadsn doğurdun diyor üniversite hastanesinde doğum yaptım eşlerin girmesi yasaktı tek başıma çektim sancıyı sabaha kadar kolidorlarda tek başıma yürüdüm kendi içimde hep of dedim doğururken bile sesim çıkıp bağırmadım acı eşiğin baya yüksekmiş dediler😅