Biraz gecikmeli pozitif normal doğum hikayemi sonunda bende yazıyorum. 25 nisan sabah 9dan beri geçmek bilmeyen kasıklarımda sızıntı ağrı vardı belimden girip kasıklarımda sertleşiyodu ama öyle sık değildi akşama doğru iyice sıklaştı acile gittim 21.30 gibi ultrasonda herşey yolundaydı zaten bebeğim kanaldaydı açıklık muayenesi yaptı 3 cm dediler istersen kendi sancın istersen suni verelim dediler kendi sancımı tercih ettim gece 4de falan açıklık 4cm olmuştu sabah 9a kadar çektim sancımı nst falan girdm o arada sancılar çok yüksek çıkıyodu açıklık 10 cm olmuş 8de suyum geldi kötü kanla karışık sancılar iyice kötü oldu dedim artık beni sezeryana alın dayanamıyorum onlarda bebeğin saçını gördük dediler hemen doğuma aldılar bi kaç ıkınmada doğdu bebeğim 09.09da doğdu 30 geçede ben çıktım 5 dikiş attılar 3445 kg 50 cm doğdu bebeğim🤗 Bu arada 29 nisanda planlı sezaryen olacaktım kendi isteğimle normal doğumdan korktuğum için ama bebeğim 3 gün önce gelerek normal doğumla gelmek istedii ağrılarım biraz daha olsada iyi ki normal olmuş diyorum 🤗