Serrabade orkidemm_ Evet bi çok doktor kalamazsın dedi işte klomen çatlatma iğnesi tedavisine başladık bi kere denedim ve kimyasal gebelikle sonlandı sonra tedavi olmicam yeni evliyim zaten dedim evliliğimin 8. Ayında 2 aylıkken öğrendim çünkü zaten bi adet düzensizliği var ve maalesef ki hep hamile gibi bulantılar falan vardı şimdi kızım 15 aylık ve 6+4 haftalık hamileyim Pcos hastalarına olmaz gözüyle bakılıyor ama en yakın arkadaşım da pcos ve kilosu var onada olmaz dediler şimdi iki çocuğu var
orkidemm_ Serrabade ne güzel darısı bana her adet oluyorum 10 aylık evliyim pkos var 62 kiloyum ama gebelik olmadı hiç işte nasip
Serrabade orkidemm_ Ya bak çok klasik ve böyle hamile yada çocuğu olanlar söyleyince insana tuhaf geliyo ama inan kafada bitiyo çocuk üzerine ilişki yaşamicaksın ve inan pcos psikolojiye bağlı tamamen inan bana
Firstpreg Irmak1992 Allah yazdıysa tabii ki olur ama psikolojik boyutu var bu işin. Karnınız iyice çıktığında kötü etkilenmeyin bir de. Ben 1.64’üm 72 ile hamile kaldım, şu an 84’üm ve 34. Haftadayım, aynaya bakamıyorum, çok kocamanım 😔😔
Lilipadq Irmak1992 90 kilo ile hamile kaldım 98 oldum şu an kalırsın neden kalamayacaksın. Önemli olan hormonal değerlerin. Değerlerine bi baktır kadın Doğuma görün o söyler zaten
Nezahatozen1 Irmak1992 106kiloyla hamile kaldım canim ilk doğum da aynı hamile kalmıştım 2. De de aynı olmuştum
OguzMoms Irmak1992 Ben ilk hamileliğimde 118 kiloydum 130 kusurle dogum yaptım çok güzelde bı hamilelik geçirdim hatta hamile olduğumu bile unutuyodum 🤭
Esra1999 Irmak1992 ablam 102 kiloyla hamile kaldı ve doğuma kadar 90 indi doktor kontrolüyle ilerlersen sağlıklı şekilde doğurursun bebişini kiloyu takma verirsin doktor kontrolüyle gitmen yeter
glycnkrt Irmak1992 valla bacım bende 1.58 boy 95 kiloyum hamile kalmam sanıyordum ama 5 haftalık hamileyim 🤨