Irmak1992 1,62 boyundayım ve 97 kiloluyum .Bu şekilde hamile kalabilirmiym ?ve saglıklı bir hamilelik icin,kaç kilo olmam lazım? umarım sonbahara kadar hamile kalabilirim
klbkvadisi Irmak1992 96 hamıle kaldım yedıncı ayıma yenı girdim on kıloda aldım bile çok şükür sıkıntı yaşamadım nefes darlığı haricinde doğum şeklini etkılermi bilemiyorum
Kelebegimmm son bahara kadar istedigin kiloda ola bilirsin aralikli orucla.zamanla insanin hayat tarzina cevriliyor ve yaz aylarinda yapilmasi cok kolay oluyor
buse76 Evet biraz fazla daha sağlıklı gebelik için bence en az 6 ay sıkı diyete gir daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin çünkü gebelikte de en az 15 20 kilo alınıyor
Dryfrmzz25 Irmak1992 kilo engel olmaz belki ama gerçekten kilo hamilelikte çok daha zorluyor insanı ben zorlandım dedim keşke biraz kilo verip öyle kalsaymışım
Dryfrmzz25 Irmak1992 kilo zorlaştırıyor hamile kalmayı biliyorsunuzdur hadi diyelim hamilelik oldu üstüne eklendikçe insan perişan oluyor ama kilo verirseniz hamile kalmakta çok kolaylaşır hamilelikte
Civciv53 Irmak1992 bir kere 104 kilo ile şuan ki gebeliğimde ise 107 kilo ile hamile kaldım ama keşke kilo verip hamile kalabilseydim ani oldu hamile kalmam. Diyet yapıyorum kilolu hamile kalmak iyi birşey değil yapabiliyorsanız kilo verip kalın. Benim kilo almamam gerekiyor 🥲
Serrabade Pcos hastasıyım ve 94 el hamile kaldım şimdi aynı kiloda ve yine hamileyim Tabiki gönül isterki zayıf hamile kalalım ama oluyo yani
Serrabade orkidemm_ Evet bi çok doktor kalamazsın dedi işte klomen çatlatma iğnesi tedavisine başladık bi kere denedim ve kimyasal gebelikle sonlandı sonra tedavi olmicam yeni evliyim zaten dedim evliliğimin 8. Ayında 2 aylıkken öğrendim çünkü zaten bi adet düzensizliği var ve maalesef ki hep hamile gibi bulantılar falan vardı şimdi kızım 15 aylık ve 6+4 haftalık hamileyim Pcos hastalarına olmaz gözüyle bakılıyor ama en yakın arkadaşım da pcos ve kilosu var onada olmaz dediler şimdi iki çocuğu var
Esraaaas Irmak1992 tabikide kalabilirsiniz ama kilo verip öyle kalsanız sizin için daha uygun olur hamilelikte sıkıntı çıkartabilir kilonuz
momofmychildren Irmak1992 ben 93 kiloyla hamile kaldım planlı bir gebelik olacaksa ben kilo vermenizi tavsiye ederim
E_Duha Irmak1992 canım herkes aynı değildir kişi vardır 60 kilo ama regl düzensizliği ve yumurta tembelliği yasıyordur kişi vardır 150 kilodur ama regl düzenlidir ve yumurtalamaları harikadır yani tek konu kilo değil..