Kaderrdiler asell13 yaprak sarma yaptım bende nohut fln haşladım erzurumluyum ben onun için Erzurum ketesi yapıcam kadayıf dolması fln yaptım daha da yapmayı düşünüyorum bir kaç çeşit
Zehrabebek asell13 hiçbir şey 😀 toprlanana kadar birileri olur sonra da kolay yemekler yaparım diye düşümüyorum
asell13 Zehrabebek ne bilim ya oğlumda eşim hep evdeydi bakıyodu rahattım kekimi pastamı bile yapardım şuan eşim yok 2 çocukla herşeye tek başıma yetişmem lazım 🤷♀️
Kcmz35 Kızlar şey sormak istiyorum ilk defa kurabiye yapıp buzluğa attım hamurunu yoğurup ince rulo halinde attım çıkarıp pişireceğim sizler de öyle mi yapıyorsunuz yoksa pişirip mü atmak lazım
Miskinim Kcmz35 pişirip at canım buzluktan çıkarttıktan sonrada airfry varsa ona yoksa fırına at 2 dk ısınsın yeni pişmiş gibi oluyor.
Berfin3 asell13 şeklini veriyorum önce tepside sokluyorum sonra poşetlere atıyorum birbirine yapışma da olmuyor çok lezzetli oluyo
Zeyneplemutluluk Berfin3 buzluktan çıkarınca hemen pişiriyor musunuz yoksa buzunu çözdürüp de mi pişiriyorsunuz
Cansel__ asell13 şuanlık yaprak sarma ve içli köfte koydum son günlere yaklaşınca da kek, poğaça, köfte , mantı , börek ve haşlanmış nohut koymayı düşünüyorum 😃
Esra_Omer_21 asell13 su böreği sarma sigara böreği felan yaptık tatlı türünüde görümcelierm yapıcak doğum yapınca
Gamzelit Benim 10 yemeklik taze fasulye var şoklanmış 10 yemeklik kızarmış patlıcan var güveç için Çin böreği sarıp atmıştım epey o var İçli köfte yaptık geçen annemle 150 tane civarı Şekerpare atmıştım 1 tepsilik 10 kg bezelye almıştım onu attım 2 tane 5 kg bidon yaprak sarması sardım attım rahat 15 Poşet vardır daha da 2 bidon yaprak varda buzlukta yer yok kurban malum önümüz diye bekliyorum Kıyma alıp içli mantı yapıcaz nasip olursa birde Kayınvalidem bayramda su böreği yapınca bir iki tepside ondan alır atarım diyorum yeter bence ya kızlar
minnos1mom Ya benim anlamadığım çoğu kişi yazmış o buzluğa attıklarınız kendiniz için mi , hepsi gaz yapan şeyler, nohut fasulye, köfte hepsi gaz yapar bebeğe ben teyzemle konuştuğumda çoğu yemek gaz yapıyor demişti onları nasıl yiyeceksiniz 🥺🥺
asell13 minnos1mom vala adana sıcak burda fasulye nohut dönemi bitti sebze ağırlıklı ama kolaylık olacak yemekler veya aparatiflerde olsa fena olmaz çayın yanına biri gelir veya senin canın ister yapamazsın
minnos1mom Yaprak sarması, lahana , mercimek hepsi gaz yapıyor bunları yememek gerekiyor diye biliyorum
kbra_588 asell13 yaprak sarma,lahana sarma,mantı,sulu köfte,börek,katmer, çörek, pazartan baya patlıcan, kabak , patates aldım onları küp küp doğrayıp poşetledim, ıspanak, pırasa vs doğradım poşetledim, nohut, fasulye hasladim daha ne kaldı diye düşünüyorum.
asell13 kbra_588 ne güzel sebze ağırlıklı yapmışsın pratik olur soğan ve biber çok kolay oluyor aklında bulunsun 😊
asell13 ZeynepDuru17 aynı durumdayız vala misafir pek önemli değil de benim evde bi canavar daha var çocuklara tek bakacam eşim malesef gram faydası olmayacak bana bari yemekle uğraşmim diye düştüm derdine gelenim gidenimde çok olacak biliyorum 🤷♀️
asell13 ZeynepDuru17 kız gelen gidene bi yana bebekle ilgilenirken bari yemek derdine düşülmez bi süre bebek toparlayana kadar zor zamanlarda çıkarırsın hemen rahat yemek