mavibahar asell13 börek, köfte, soğan halkası, taze fasulye, bezelye, sarma ve dolma biber. Kuru kıyma yapıyoruz pratik oluyor. Kuru fasulye ve nohut haşlayıp koydum. Sarımsakları soyup ufak bir kaba koyuyorum. Mantı, tane mısır, kurabiye ve poğaça. Pide.
Alyadefne Kızlar buzluğa kesinlikle sebze kıyamıyorum çünkü ben dolap kokusunu ne yaparsam yapayım alıyorum ve tiksiniyorum hamile değilken de böyleydi pişirsem de çiğ de bıraksam alıyorum o yüzden sebze koymucam fakat bir sorum olacak sizlere benim elim hiç ama hiç yatkın değil hamur işi yapmaya ben diyorum ki hazır alsam mesela küçük pastane poğaçalarından kurabiyelerden alıp buzluğa atsam böreği de hazır alırım atarım büyüklerden pişirirken keserim mantıksızmı olur acaba maksat elimin altında bulunsun misafirlerden dolayı değil 6 yaşında kızım var günlük mutlaka öğle saatlerinde istiyor Kurani poğaça tarzı birşey onun için diyorum sizce?
ZeynepDuru17 asell13 bende koşturuyorum.ev temizliği dipten temizlik yemek şu bu derken buzluğa vaktim kalmiyo zaten sırtım çok ağrıyor sırtımdan dayanamıyorum geçmiş olsuna gelen yemek beklemez öyle bişey olmadığı için yapmadım ne bulursak ne varsa onu yeriz bizde gelen eli dolu gelsin haksizmiyim geçmiş olsuna gelen birde yemek mi bekler hiç umrumda değil benden bebeğimden onemlide değil haftaya cuma doğumum var dinlenmem lazım daha benim🤣🤣🤣
asell13 ZeynepDuru17 aynı durumdayız vala misafir pek önemli değil de benim evde bi canavar daha var çocuklara tek bakacam eşim malesef gram faydası olmayacak bana bari yemekle uğraşmim diye düştüm derdine gelenim gidenimde çok olacak biliyorum 🤷♀️
Gulsh61 Rabiul kızartmaları buzluğa satıyorsunuz birkaç kere video gördüm ama nasıl yapılıp sonrasında nasıl kullanılacağını anlamadım anlamadım
Rabiul Gulsh61 anlamadım canım dediğini çıkarttıktan sonra diyorsan ben genelde fırında yemek yapmış oluyorum hafif çözündükten sonra fırına koyuyorum 5 dk da tamamen çözünmüş oluyor ısınmıyorda fırından alıp masaya koyuyorum